Σε υψηλά επίπεδα διαπραγματεύεται το αργό

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να διαπραγματεύεται η τιμή του αργού στις διεθνείς αγορές, στη Νέα Υόρκη η τιμή του αργού διαπραγματεύεται στα 32,74 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ στο Λονδίνο το brent κινείται στα 29,73 δολάρια ανά βαρέλι.

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να διαπραγματεύεται η τιμή του αργού στις διεθνείς αγορές. Οσον αφορά στις τιμές, στη Νέα Υόρκη η τιμή του αργού διαπραγματεύεται στα 32,74 δολάρια ανά βαρέλι σημειώνοντας άνοδο 1,14%. Στο Λονδίνο η τιμή του brent κινείται στα 29,73 δολάρια ανά βαρέλι σημειώνοντας άνοδο 0,38%.

Το πρωί το αργό κινήθηκε σε υψηλά δύο ετών, λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή της Β. θάλασσας. Στο μεταξύ παρατηρητές της αγοράς επισημαίνουν ότι οι γεωπολιτικές εξελίξεις συμβάλλουν στην ενίσχυση των πετρελαϊκών τιμών, αφού τα ζητήματα του Ιράκ και της Βενεζουέλας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Πτωτικά κινείται η τιμή του χρυσού, παρά την εξασθένηση του αμερικανικού νομίσματος. Το πολύτιμο μέταλλο διαπραγματεύεται από το πρωί στο επίπεδο των 351 δολαρίων ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v