Σε υψηλά επίπεδα το πετρέλαιο

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθούν να διαπραγματεύονται οι τιμές του πετρελαίου, μετά τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη σε εγκαταστάσεις στο Ιράκ. Στα 30,83 το αργό, ενώ ο χρυσός διαπραγματεύεται στα 323,45 δολ. η ουγκιά.

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθούν να διαπραγματεύονται οι τιμές του πετρελαίου, μετά τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη σε εγκαταστάσεις στο Ιράκ, αυξάνοντας την ανησυχία ότι οι συμμαχικές δυνάμεις ετοιμάζονται για μια ευρείας κλίμακας επίθεση, γεγονός το οποίο εκτιμάται ότι θα επηρεάσει τις προμήθειες πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή.

Στη Νέα Υόρκη η τιμή του αργού πετρελαίου για τα συμβόλαια παράδοσης Νοεμβρίου, σημειώνει αύξηση 0,95% και διαμορφώνεται στα 30,83 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ στο Λονδίνο η τιμή του brent διαπραγματεύεται στα 29,10 δολάρια ανά βαρέλι σημειώνοντας αύξηση κατά 0,76%.

Στο μεταξύ η εξασθένηση του αμερικανικού νομίσματος, οι γενικευμένες πτωτικές τάσεις στις χρηματιστηριακές αγορές, αλλά και το ”πολεμικό κλίμα”, οδηγεί σε άνοδο την τιμή του χρυσού, ο οποίος διαπραγματεύεται στα 323,45 δολάρια ανά ουγκιά, σημειώνοντας αύξηση 1,06%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v