Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου

Ελαφρώς πτωτικές τάσεις επικρατούν στις διεθνείς αγορές πετρελαίου απουσία σημαντικών ειδήσεων στην αγορά, ενώ επηρεάζονται από το γενικότερο κλίμα αστάθειας στις αγορές. Στα 314,90 δολάρια ο χρυσός.

Ελαφρώς πτωτικές τάσεις επικρατούν στις διεθνείς αγορές πετρελαίου απουσία σημαντικών ειδήσεων στην αγορά, και επηρρεαζόμενες από το γενικότερο κλίμα αστάθειας στις αγορές.

Ειδικότερα, στο Λονδίνο η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου διαπραγματεύεται μειωμένη κατά 0,10% στα 25 δολάρια το βαρέλι. Στην ηλεκτρονική αγορά της Νέας Υόρκης το αργό κινείται π πτωτικά κατά 0,16% και διαμορφώνεται στα 25,91 δολάρια το βαρέλι, μάλιστα όπως επισημαίνουν παρατηρητές της αγοράς η νευρικότητα στην αγορά οφείλεται και στις ανησυχίες μερίδα επενδυτών για την έκβαση των αμερικανικών αποθεμάτων.

Στο μεταξύ σημαντική άνοδο κατά 1,50% στα 314,90 δολάρια ανά ουγκιά καταγράφει και η τιμή του χρυσού εξαιτίας της εκ νέου εξασθένησης του αμερικανικού νομίσματος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η τιμή του χρυσού θα ενισχυθεί περαιτέρω λόγω της γενικότερης αστάθειας των χρηματιστηριακών αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v