Μικτή εικόνα για πετρέλαιο – Κάτω ο χρυσός

Μικτή εικόνα παρουσιάζει η διεθνής αγορά πετρελαίου το πρωί της Τρίτης, καθώς ενώ η τιμή του αργού υποχωρεί ελαφρώς, το brent ξεκίνησε με οριακή άνοδο της τάξης του 0,02%, ενώ και ο χρυσός υποχωρεί σε σχέση με τις χθεσινές τιμές του.

Μικτή εικόνα για τη διεθνή αγορά πετρελαίου το πρωί της Τρίτης, καθώς το αργό υποχωρεί ελαφρώς και το brent παρουσιάζει μικρή άνοδο κατά 0,02% επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών ότι η ”αγορά τελεί σε σύγχυση”. Ο χρυσός υποχωρεί ελαφρώς σε σχέση με τις χθεσινές τιμές του.

Συγκεκριμένα, το NYMEX υποχωρεί κατά 0,73% προσεγγίζοντας τα 26,07 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent επηρεασμένο από τους φόβους κάποιων επενδυτών για τη σχέση ζήτησης / αποθεμάτων, κινείται οριακά ανοδικά κατά 0,02% πλησιάζοντας τα 25,11 δολάρια ανά βαρέλι.

Αναλυτές τόνιζαν ότι οι δύο τιμές είναι ”σα να επηρεάζονται από διαφορετικούς παράγοντες” καθώς το αργό δείχνει να ”σταθεροποιείται προς τις απαιτήσεις του ΟΠΕΚ” δηλαδή μεταξύ 25 – 26 δολαρίων ανά βαρέλι.

Όσον αφορά στο χρυσό, η τιμή του υποχωρεί στα 312,65 δολάρια, σημειώνοντας πτώση της τάξης του 0,20%, σε σχέση με τα 312,85 που είχε προσεγγίζει χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v