Σταθεροποιητικές τάσεις για ευρώ - δολάριο

Σταθεροποιητικές τάσεις σημειώνονται στην ισοτιμία ευρώ / δολαρίου, ενώ το αμερικανικό νόμισμα φαίνεται ότι καλύπτει μέρος του χαμένου εδάφους έναντι του γεν.

Σταθεροποιητικές τάσεις καταγράφονται στην ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος.

Το ευρώ ενισχύθηκε ελαφρώς σε σχέση με τα επίπεδα στα οποία βρισκόταν αργά χθες το απόγευμα στην αγορά συναλλάγματος της Ν. Υόρκης (1,0741 με 1,0747 δολάρια). Παράλληλα, το αμερικανικό νόμισμα κάλυψε μέρος του χαμένου εδάφους έναντι του γεν εν μέσω φημολογιών για συγκαλλυμμένη παρέμβαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας στις αγορές συναλλάγματος αλλά οι επενδυτές κρατούν επιφυλακτική στάση εν αναμονή της αντίδρασης των μεγάλων δυνάμεων στα τελευταία ευρήματα των επιθεωρητών του ΟΗΕ για τον αφοπλισμό του Ιράκ.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,0790 δολάρια, έναντι 1,0749 δολαρίων το πρωί. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 1,0822 δολάρια ανά ευρώ.

Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 126,61 γεν ανά ευρώ, έναντι 126,55 γεν ανά ευρώ το πρωί. Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 117,75 γεν, μη σημειώνοντας μεταβολή σε σχέση με τα πρωινά του επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v