Οριακές διακυμάνσεις στην ισοτιμία δολαρίου- ευρώ

Δίχως σημαντικές μεταβολές διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου, ενώ πτωτικά κινείται το πράσινο νόμισμα έναντι του γεν, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως το θέμα του πολέμου στο Ιράκ θα δημιουργήσει πιέσεις στο δολάριο.

Με οριακές διακυμάνσεις κινείται η σχέση ανταλλαγής του δολαρίου έναντι της κοινής ευρωπαικής νομισματικής μονάδας, με τα μέτρα Μπους να μην επηρεάζουν ιδιαίτερα τους επενδυτές, οι οποίοι κρατούν τις αποστάσεις τους, σύμφωνα με τους αναλυτές της αγοράς.

Το δολάριο θα παραμείνει υπό πίεση όσο η αμερικανική οικονομία δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματά της, αν και τα μέτρα Μπους θα ενισχύσουν το πράσινο νόμισμα, σχολιάζουν αναλυτές της αγοράς.

Εξάλλου, πτώση σημειώνει το γεν έναντι του δολαρίου, ενώ Ιάπωνες διαχειριστές επισημαίνουν πως μακροχρόνια η ενίσχυση του δολαρίου θα χάσει τη δυναμική της, αφού το ζήτημα του Ιράκ θα επανέλθει στην επικαιρότητα.

Η πολιτική μας αναφορικά με την ισοτιμία των δύο νομισμάτων παραμένει σταθερή δήλωσαν αξιωματούχοι του ιαπωνικού υπουργείου οικονομικών.

Στον άξονα των 1,04 δολαρίων κινείται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 120 γεν διαμορφώνεται η ισοτιμία δολαρίου – γεν.

Εξάλλου, στα 125 γεν κινείται η ισοτιμία ευρώ – γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v