Υποχώρηση του δολαρίου έναντι γεν και ευρώ

Απώλειες καταγράφει το αμερικανικό νόμισμα έναντι του γεν και του ευρώ, με τους dealers να μην εντοπίζουν κάποιο ιδιαίτερο γεγονός πίσω από την κίνηση, πέρα από απονενοημένες εντολές ”stop loss”. Τόνωση φαίνεται να δέχτηκε το ευρώ από την ανακοίνωση του γερμανικού IFO.

Απώλειες καταγράφει το αμερικανικό νόμισμα έναντι του γεν και του ευρώ, με τους dealers να μην εντοπίζουν κάποιο ιδιαίτερο γεγονός πίσω από την κίνηση, πέρα από απονενοημένες εντολές ”stop loss”.

”Είναι αρκετοί διαχειριστές που αποφάσισαν να τερματίσουν τις απώλειες που καταγράφονται στο δολάριο και να βγάλουν λίγα χρήματα για αλλαγή”, παρατηρεί αναλυτής.

Τόνωση φαίνεται να δέχτηκε το ευρώ από την ανακοίνωση του γερμανικού IFO, το οποίο, αν και ανακοινώθηκε μειωμένο για τον Οκτώβριο, έναντι του Σεπτεμβρίου, εν τούτοις, ξεπέρασε τις προβλέψεις των αναλυτών.

Το ευρώ διέσπασε ανοδικά το επίπεδο των 98 σεντς και τώρα κινείται στα 98,40 σεντς, ενώ νωρίτερα και το γεν ”γλίστρησε” από τα επίπεδα των 124, στα 121,24. Αυτή την ώρα, ένα δολάριο αγοράζει 123,62 γεν.

Μικρή άνοδο καταγράφει το ευρωπαϊκό νόμισμα και έναντι του γεν στα 121,59- 71 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v