Τα εταιρικά αποτελέσματα οδηγούν τις ισοτιμίες

Κατεύθυνση αναζητούν οι επενδυτές των αγορών συναλλάγματος στις ανακοινώσεις εταιρικής κερδοφορίας από επιχειρηματικούς κολοσσούς που θα ανακοινωθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 98,86 σεντς.

Στάση αναμονής κρατούν, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, οι επενδυτές λόγω της σημερινής αργίας στις ΗΠΑ και εν όψει της γνωστοποίησης εντός της εβδομάδος των οικονομικών αποτελεσμάτων επιχειρηματικών κολοσσών. Στις συναλλαγματικές ισοτιμίες των τριών νομισμάτων καταγράφονται ανεπαίσθητες μόνον μεταβολές.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 98,86 σεντς, έναντι 98,82 σεντς το πρωί και στα 98,70 σεντς την περασμένη Παρασκευή. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται σήμερα στα 98,57 σεντς ανά ευρώ.

Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 122,53 γεν ανά ευρώ, έναντι 122,50 γεν ανά ευρώ το πρωί και στα 122,52 γεν ανά ευρώ την περασμένη Παρασκευή. Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 123,94 γεν, έναντι 123,97 γεν το πρωί και στα 124,01 γεν την περασμένη Παρασκευή.

Σήμερα αναμένεται η γνωστοποίηση οικονομικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου από τη General Electric. Η ανακοίνωση αυτή εταιρικής κερδοφορίας είναι ο προπομπός αντίστοιχων ανακοινώσεων από κορυφαίες εταιρίες την τρέχουσα βδομάδα (IBM και Intel στις ΗΠΑ, Philips, Nokia και SAP στην Ευρώπη).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v