Κάτω από τα 98 παραμένει το ευρώ

Κάτω από τα 98 σεντς εξακολουθεί να παραμένει, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο, μετά τη μικρότερη της αναμενόμενης πτώσης του δείκτη του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν για την εμπιστοσύνη των Αμερικανών καταναλωτών.

Κάτω από τα 98 σεντς εξακολουθεί να παραμένει, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο -αν και σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα χθεσινοβραδυνά.

Η μικρότερη της αναμενόμενης πτώση του δείκτη του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν για την εμπιστοσύνη των Αμερικανών καταναλωτών τον Σεπτέμβριο, στήριξε το αμερικανικό νόμισμα.

Το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα βρέθηκε χθες μια ανάσα από τα 98 σεντς αλλά στη συνέχεια δέχθηκε πιέσεις μετά τη γνωστοποίηση στοιχείων για την αμερικανική οικονομία που είχαν θετικό αντίκτυπο στη συναλλαγματική ισοτιμία του αμερικανικού νομίσματος.

Ειδικότερα όσον αφορά στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 97,89 σεντς, έναντι 97,69 σεντς το πρωί και 97,60 σεντς χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώθηκε στα 97,96 σεντς ανά ευρώ. Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται 119,84 γεν ανά ευρώ, έναντι 119,47 γεν ανά ευρώ το πρωί και 119,36 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 122,44 γεν, έναντι 122,28 γεν το πρωί και 122,23 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v