Διακυμάνσεις στην ισοτιμία ευρώ δολαρίου

Σε στενά όρια διακυμάνσεων παραμένουν ”εγκλωβισμένες” κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος οι συναλλαγματικές ισοτιμίες των τριών βασικών νομισμάτων. Στα 97,47 το ευρώ.

Σε στενά όρια διακυμάνσεων παραμένουν ”εγκλωβισμένες” κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος οι συναλλαγματικές ισοτιμίες των τριών βασικών νομισμάτων.

Νωρίτερα η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο αναρριχήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα κοντά στο επίπεδο των 98 σεντς ανά ευρώ, για να υποχωρήσει στη συνέχεια, στα 97,40 σεντς, μετά την ανακοίνωση των θετικών στοιχείων για τα επιδόματα ανεργίας και τις παραγγελίες διαρκών αγαθών στις ΗΠΑ.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 97,47 σεντς, έναντι 97,89 σεντς το πρωί και 97,61 σεντς χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώθηκε στα 97,30 σεντς ανά ευρώ.

Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 120,35 γεν ανά ευρώ, έναντι 120,25 γεν ανά ευρώ το πρωί και 119,95 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 122,84 γεν, έναντι 122,85 γεν το πρωί και 122,89 γεν χθες.

Να σημειωθεί ότι η Τράπεζα της Ιαπωνίας θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα διευκολύνει την κυβέρνηση τα χρησιμοποιήσει τα φορολογικά έσοδα, προκειμένου οι τράπεζες να αποπληρώσουν τα δάνεια που δεν έχουν εξοφληθεί, επισημαίνεται στο δημοσίευμα, χωρίς να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένη πηγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v