Κέρδη για ευρωαγορές λόγω τεχνολογίας

Σε θετικό έδαφος οδηγεί τις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές η αντίδραση των τεχνολογικών τίτλων, αλλά και το χθεσινό ανοδικό κλείσιμο της Wall Street. Στο Κάιρο και τη συνάντηση του ΟΠΕΚ το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές, εν μέσω ανάκαμψης του τεχνολογικού κλάδου που πιέστηκε κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Θετικά επιδρά η ανοδική χθεσινή κίνηση στη Wall Street, αλλά και οι μετά το κλείσιμο των αμερικανικών αγορών ανακοινώσεις της National Semiconductor, η οποία είχε γίνει στόχος υποβαθμίσεων την Τετάρτη. Όπως ανακοίνωσε η τεχνολογική εταιρία, το γ΄ τρίμηνο εμφάνισε καλύτερα στοιχεία έναντι των εκτιμήσεων, ενώ προβλέπει πως το δ΄ τρίμηνο θα είναι βελτιωμένο.

Στο Κάιρο και τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών, καθώς από αυτή αναμένεται να καθοριστούν σε μεγάλο βαθμό οι τιμές του πετρελαίου.

Στο +0,36% και τις 4.706 μονάδες διαμορφώνεται αυτή την ώρα ο δείκτης FTSE-100, ενώ κέρδη της τάξης του 0,70% εμφανίζει ο CAC 40, ο οποίος κινείται στις 3.773 μονάδες. Στο +0,63% και τις 4.176 μονάδες ο δείκτης DAX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v