Επιφυλακτική άνοδος στις ευρωαγορές

Σε οριακά υψηλότερα επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών στην Ευρώπη, αντλώντας αισιοδοξία από το κλείσιμο του δείκτη Nasdaq στα υψηλότερα 2ετίας στην προηγούμενη συνεδρίαση στη Wall Street.

Σε υψηλότερα επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών στην Ευρώπη, αντλώντας αισιοδοξία από το κλείσιμο του δείκτη Nasdaq στα υψηλότερα 2ετίας στην προηγούμενη συνεδρίαση στη Wall Street.

Οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στη Γαλλία, που προβλέπεται να δείχνουν άνοδο για πρώτη φορά μετά από 7 μήνες, τον Δεκέμβριο.

Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE ενισχύεται οριακά 0,02% στις 4.506 μονάδες, στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχύεται 0,10% στις 4039 και στο Παρίσι ο CAC 0,09% στις 3.599 μονάδες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οικονομολόγων στο πρακτορείο Bloomberg, η καταναλωτική εμπιστοσύνη θα σημειώσει άνοδο στο μείον 29 από μείον 30 το Νοέμβριο.

Δραστηριότητα παρατηρείται στις μετοχές κατασκευαστών ημιαγωγών, όπως η Infineon Technologies, καθώς αναμένεται έντονη δραστηριότητα στις πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Κίνα, όπου ξεκινά η εορταστική περίοδος για τον εορτασμό του κινεζικού Νέου Έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v