Με πτώση ξεκινούν την εβδομάδα οι ευρωαγορές

Με πτωτικές τάσεις ανοίγουν την εβδομάδα οι ευρωαγορές, στον απόηχο της υποχώρησης της Wall Street την Παρασκευή. Αγοραστικό ενδιαφέρον προβλέπεται για τις τηλεπικοινωνιακές μετοχές, μετά τις αναθεωρήσεις της Moody’s.

Με πτωτικές τάσεις ξεκινούν την εβδομάδα οι ευρωαγορές, στον απόηχο των τάσεων πώλησης που επικράτησαν στο κλείσιμο της περασμένης εβδομάδας στη Wall Street.

Οι αναλυτές πάντως προβλέπουν κέρδη για τις τηλεπικοινωνιακές μετοχές, μετά από μια σειρά αναθεωρήσεις που ανακοίνωσε ο οίκος Moody’s.

Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE-100 άνοιξε με πτώση 0,22%, στις 4.357,30 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης Dax 30 κινείται με απώλειες 0,83%, στις 3.809,86 μον., ενώ ο Cac-40 στο Παρίσι στις 3.435,33 μονάδες, με απώλειες 0,63%.



Μετά τις έντονες πιέσεις που υπέστησαν την Παρασκευή εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων της Intel, οι μετοχές του κλάδου ημιαγωγών διατηρούν έντονα πτωτικές τάσεις στο άνοιγμα της Δευτέρας.

Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης, πάντως, έρχονται οι τηλεπικοινωνιακοί τίτλοι, μετά από αναβαθμίσεις στις μετοχές κορυφαίων εταιριών του κλάδου, όπως η Orange και η Alcatel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v