Από εταιρικά νέα η τάση για ευρωαγορές

Νευρικό είναι το κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την αγορά της Φρανκφούρτης να δέχεται πιέσεις εξαιτίας των απωλειών που καταγράφουν οι εταιρίες επεξεργαστών, ενώ οριακά κινείται o FTSE 100 λόγω των πιέσεων στη μετοχή της διαφημιστικής WPP.

Νευρικό είναι το κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την αγορά της Φρανκφούρτης να δέχεται πιέσεις εξαιτίας των απωλειών που καταγράφουν οι εταιρίες επεξεργαστών, ενώ οριακά κινείται o FTSE 100 λόγω των απωλειών της WPP.

Απώλειες καταγράφει η μετοχή της Infineon Technologies, καθώς υποχώρησαν οι τιμές των επεξεργαστών μνήμης από τα υψηλά εξαμήνου στα οποία βρισκόταν.

Αντίθετα, θετικές τάσεις διαγράφει η μετοχή της ολλανδικής τηλεπικοινωνιακής Royal KPN, ύστερα από την ανακοίνωση επιστροφής στα κέρδη για το δέυτερο τρίμηνο.

Πτωτικά κινείται η WPP, καθώς η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία marketing και διαφήμισης παγκοσμίως ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του εξαμήνου σημείωσαν πτώση 17%.

Ο FTSE 100 διαμορφώνεται στις 4225,6 μονάδες με κέρδη 0,05% ενώ ο DAX σημειώνει απώλειες 0,85% στις 3535,08 μονάδες. Κατά 0,13% υποχωρεί και ο CAC 40, στις 3302,04 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v