Με λιγότερα κέρδη έκλεισε η Ευρώπη

Αρκετά από τα κέρδη τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οι ευρωαγορές μετά την ανακοίνωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ και την άσχημη αντίδραση της Wall.

Οι ευρωαγορές περιόρισαν τα κέρδη τους μετά το μέσον της συνεδρίασης. Η ανακοίνωση της μειωμένης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ και η πορεία της Wall δεν επέτρεψαν στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να... απολαύσουν το χθεσινό ράλι του Nasdaq και τα ευχάριστα από το δείκτη Ifo της Γερμανίας.

Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE 100 ολοκλήρωσε την ημέρα με κέρδη της τάξης του 0,75%, στις 5.139 μονάδες, ενώ ξεχώρισε η μετοχή της Cable and Wireless.

Στο Παρίσι, ο CAC 40 υποχώρησε από τα μεσημεριανά επίπεδα του +1,4%, για να κλείσει στο +0,82% και τις 4.340 μονάδες, με τις τεχνολογικές μετοχές να διακρίνονται.

Ανοδικά κατά 0,40% κινείται αυτή την ώρα ο δείκτης DAX, στις 4.883 μονάδες, στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, έχοντας υποχωρήσει από τα επίπεδα κερδών στα οποία έφτασε παρασυρμένος από τις αυξητικές τάσεις της γερμανικής επιχειρηματικής εμπιστοσύνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v