Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδική πορεία για τις ευρωπαϊκές αγορές

Με θετικές διαθέσεις το ξεκίνημα των συνεδριάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές προχωρούν στη ”δεύτερη ανάγνωση” οικονομικών αποτελεσμάτων κορυφαίων εταιριών, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται εν αναμονή της σημερινής ομιλίας του κ. Ben Bernanke. Στο 0,65% τα κέρδη για τον DAX.

Με θετικές διαθέσεις το ξεκίνημα των συνεδριάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές προχωρούν στη ”δεύτερη ανάγνωση” οικονομικών αποτελεσμάτων κορυφαίων εταιριών, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται εν αναμονή της σημερινής ομιλίας του κ. Ben Bernanke.

Οι αγορές ευελπιστούν ότι ο επικεφαλής της Fed θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της τράπεζας σχετικά με τη νομισματική πολιτική της και ουσιαστικά θα προαναγγείλει μείωση επιτοκίων στην προγραμματισμένη συνεδρίαση στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ανοδική κίνηση για τις μετοχές τεχνολογικών ομίλων, μετά τα καλύτερα του αναμενομένου κέρδη της Dell και το ”μικρό” ράλι που κατέγραψε ο κλάδος στις ασιατικές αγορές.

Στο 0,65% τα κέρδη για τον DAX, ενώ σε ανάλογη πορεία βρίσκονται τόσο η αγορά του Λονδίνου όσο και η γαλλική, με τους FTSE 100 και CAC να ενισχύονται 0,61% και 0,77% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v