Ευρωαγορές: Σε Θολά νερά με θετικό φόντο

Μικτές τάσεις επικρατούν στο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών συνεδριάσεων, με τα δυσμενή αποτελέσματα από τράπεζες, όπως Deutsche, BNP Paribas, και Barclay’s, να ”σφραγίζουν την ημέρα” και να αντιμετωπίζουν το θετικό σε γενικές γραμμές κλίμα που δημιούργησε η χθεσινή άνοδος στη Wall Street.



Νευρικά και με μικτές τάσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πέμπτης για τις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές με τα αποτελέσματα από τράπεζες, όπως η Deutsche Bank, η Barclay’s και η BNP Paribas να δίνουν τον πτωτικό τόνο.

”Το κλίμα είναι μάλλον θετικό”, επισημαίνουν αναλυτές, αφού, όπως εκτιμούν, το χθεσινό ανοδικό κλείσιμο της Wall, φανερώνει μια κάποια τάση σταθεροποίησης των αγορών.

Θετική αναμένεται εξάλλου, η επίδραση από την απόφαση της France Telecom να πουλήσει τον ολλανδικό καλωδιακό της βραχίονα, την Casema στην Liberty, έναντι 750 εκατ. ευρώ.

Στο -0,69% και τις 4.216 μονάδες ξεκίνησε ο FTSE 100, ενώ απώλειες της τάξης του 0,49% καταγράφει ο CAC 40, ο οποίος διαμορφώνεται στις 3.398 μονάδες. Στο +0,69% άνοιξε και ο DAX, στο επίπεδο των 3.725 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v