Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

”Σκίζουν” τα 14+7 διαμάντια της ”μεσαίας”

”Σκίζουν” τα 14+7 διαμάντια της ”μεσαίας”

Πριν από λίγους μήνες σας είχαμε παρουσιάσει 14+7 μετοχές με τον τίτλο ”τα διαμάντια της μεσαίας κεφαλαιοποίησης”. Από τις 21 μετοχές οι 14 επιλέχθηκαν με βάση ελκυστικούς πολλαπλασιαστές κερδοφορίας, ενώ οι 7 εμφάνιζαν ισχυρό growth κερδών για τη διετία 2007 - 2008. Οι αποδόσεις του θεωρητικού αυτού χαρτοφυλακίου δικαιολογούν τον τότε τίτλο μας και με το... παραπάνω.

Στο 20,97% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Στο 20,97% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Στα 405 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε στο τέλος Ιουνίου το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου έναντι 401 εκατ. ευρώ του Μαΐου, παρουσιάζοντας αύξηση 3,7 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τη Βάση Δεδομένων που τηρεί η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Αύξηση ενεργητικού κατά 1,1% για Α/Κ τον Ιούνιο

Αύξηση ενεργητικού κατά 1,1% για Α/Κ τον Ιούνιο

Η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαμορφώθηκε στο τέλος Ιουνίου στα 26,4 δισ. Ευρώ, έναντι 26,1 δισ. Ευρώ του Μαΐου, παρουσιάζοντας αύξηση ύψους 277 εκ. ευρώ (1,1%).

Στο 20,99% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Στο 20,99% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τη Βάση Δεδομένων που τηρεί η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο τέλος Μαΐου στα 401 εκατ. ευρώ έναντι 393 εκατ. ευρώ του Απριλίου, παρουσιάζοντας αύξηση 7,8 εκ. ευρώ (2%).

Αύξηση ενεργητικού κατά 2,7% για τα Α/Κ το Μάιο

Αύξηση ενεργητικού κατά 2,7% για τα Α/Κ το Μάιο

Η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαμορφώθηκε στο τέλος Μαΐου στα 26,1 δισ. ευρώ, έναντι 25,4 δισ. ευρώ του Απριλίου, παρουσιάζοντας αύξηση ύψους 686 εκ. ευρώ (2,7%).

Διπλή προστασία με Αμοιβαία Κεφάλαια

Το Alpha Global Αμυντικής Στρατηγικής Μικτό Εξωτερικού απευθύνεται σε επενδυτές που επιζητούν τη συνεχή διασφάλιση από την τυχόν πτωτική πορεία των διεθνών αγορών και, παράλληλα, είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν μεσομακροπρόθεσμα για διάστημα 2 - 5 ετών.

ΧΑ: Οι φήμες και τα σενάρια 9+3 θεότρελων ράλι

Παραδείγματα μετοχών που έτρεξαν από 30% έως και 181% σε έναν μόλις μήνα! – ”Οχηματολογία”, στρατηγικοί συνεταίροι και ευφάνταστα σενάρια στέλνουν τις τιμές των μετοχών στα ύψη – Και από εταιρικά κέρδη… συνήθως ”μεσάνυχτα”!

Σοφοκλέους: Δώδεκα μετοχές με... κρυφές χάρες!

Πολλές περιφερειακές μετοχές του ΧΑ έχουν ”γράψει” αξιοσημείωτα ράλι κατά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο το 1/3 τουλάχιστον των μετοχών στο Χ.Α. εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με ελκυστικό P/BV. Υπάρχουν όμως και 12 τίτλοι με P/E χαμηλότερο του 1,20, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσφέρουν συγκινήσεις.

”Τρελές” αποδόσεις για τα Μετοχικά Α/Κ

Αποδόσεις που φτάνουν έως και το… 300% προσέφεραν τα μετοχικά κεφάλαια σε όσους τα εμπιστεύθηκαν την ώρα που η Σοφοκλέους άγγιζε το ναδίρ, το 2003. Ακόμη και μεταξύ των Α/Κ που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν οι ”επιδόσεις” κινούνται σε τριψήφια επίπεδα! Οι πρωταθλητές και οι χαμένοι στον ”αγώνα” για αποδόσεις.

”Outperform” σε 23 μετοχές από Alpha Finance

Στις 23 ανέρχονται οι μετοχές για τις οποίες θέτει σύσταση ”outperform” η Alpha Finance. Ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, τις μετοχές της Εθνικής, της Πειραιώς, του Τ.Τ., του ΟΤΕ αλλά και των ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και Μυτιληναίου. Ποιες είναι οι τιμές-στόχοι, πώς διαμορφώνονται οι εκτιμώμενοι πολλαπλασιαστές για το 2007 και το 2008, τα υψηλά και τα χαμηλά των 23 μετοχών σε διάστημα 52 εβδομάδων.

Πήγασος: ”Βλέπει” υπεραπόδοση για 16 μετοχές

Ζημιογόνες εταιρίες; Τόσο το καλύτερο!!!

49 μετοχές ”χτυπάνε” ιστορικό υψηλό!

Οι τράπεζες έσωσαν την παρτίδα στα τρίμηνα

Με Α/Κ στη μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση

Small Caps: Δυνατά κέρδη με... απουσία επενδυτών

Στα blue chips του ΧΑ μέσω Αμοιβαίου της ”Λαϊκής”

Σοφοκλέους: Τα φαβορί της ανόδου!

Στο 20,41% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Απόδοση υψηλότερη του Γ.Δ. για τα Μετοχικά Α/Κ

v