ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Μηχανές στο ρελαντί...

Μηχανές στο ρελαντί...

Στα παράδοξα της αγοράς αναφέρονται οι Ε. Βάρσος και Α. Καραλής της Merit ΑΧΕΠΕΥ, διατυπώνοντας ταυτόχρονα την άποψή τους στο ερώτημα ”τι κάνει ο επενδυτής που έχει θέσεις στην υψηλή κεφαλαιοποίηση (τράπεζες και μη), που έχει θέσεις στη μεσαία κεφαλαιοποίηση και διαθέτει και μια ρευστότητα της τάξεως του 30%”.

Intracom: Αναβαθμίζει σε ”Buy” τη σύσταση η Εθνική

Intracom: Αναβαθμίζει σε ”Buy” τη σύσταση η Εθνική

Σε ”buy”, από ”market perform”, αναβάθμισε η Εθνική ΑΧΕ τη σύσταση για τη μετοχή της Intracom σε έκθεσή της (13 Δεκεμβρίου), θέτοντας παράλληλα την τιμή-στόχο στα 4,8 ευρώ, ενώ εκτιμά πως η μετοχή διαπραγματεύεται 19,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004.

Εθνική: Νέες τιμές στόχοι για Motor Oil-Jumbo

Εθνική: Νέες τιμές στόχοι για Motor Oil-Jumbo

Στα 6,20 ευρώ από την προηγούμενη των 5,80 ευρώ, αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Jumbo η Εθνική ΑΧΕ, ενώ σε ξεχωριστή της ανάλυση αυξάνει την τιμή και για τη μετοχή της Motor Oil στα 11,22 ευρώ από τα 9,5 ευρώ.

Praxis: Διατηρείται το ενδιαφέρον για ”μεσαία”

Praxis: Διατηρείται το ενδιαφέρον για ”μεσαία”

Διατηρείται η μετατόπιση θέσεων από την υψηλή προς τη μεσαία και χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση και την τρέχουσα εβδομάδα σύμφωνα με την Praxis, που εκτιμά πως οι εξελίξεις γύρω από το ασφαλιστικό των τραπεζών αφενός και αφετέρου σχετικά με το Αλουμίνιον της Ελλάδος κρατούν ”ζεστό” το ενδιαφέρον στο Χ.Α.

Merit: ”Η άνοδος θέλει τα σκαλοπάτια της”

Merit: ”Η άνοδος θέλει τα σκαλοπάτια της”

Μπορεί η άνοδος να έχει χάσει την αρχική της λάμψη και ζωηράδα, καθώς αδυνατεί να διασπάσει τις 2.650 μονάδες, ωστόσο, η συσσώρευση στις 2.600-2.650 αφήνει περιθώρια μετεξέλιξης σε νέο σχηματισμό προς τις 2.800, επισημαίνουν οι αναλυτές της Merit. Θυμηθείτε, προσθέτουν, τα μη τραπεζικά blue chips του FT20, αλλά και τις καλές εταιρείες της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Εθνική ΑΧΕ: Νέες τιμές για ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Eurobank

Υψηλότερα θέτει τον πήχη η Εθνική ΑΧΕ για τις μετοχές των ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και EFG Eurobank, ενώ αναβαθμίζει τη σύστασή της για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε ”buy”, τονίζοντας ότι η διανομή προμερίσματος 0,55 ευρώ ανά μετοχή, υποδηλώνει τη διατήρηση της γενναιόδωρης μερισματικής πολιτικής της εταιρίας.

Notos Com: Πως είδαν Eurocorp - Beta το εννεάμηνο

Σε περικοπή της τιμής στόχου προχώρησε η Eurocorp για τη μετοχή της Notos Com, ύστερα από τις νέες αρνητικότερες εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρίας, ενώ τις προβλέψεις της παρουσιάζει και η BETA AXE.

Amazing new Highs...

Το καθαρό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και η σταθεροποίηση του πετρελαίου ωθούν σε νέα υψηλά έτους τους δείκτες στη Wall Street, επισημαίνουν οι αναλυτές της Merit ΑΧΕΠΕΥ, τονίζοντας ότι ”Νοέμβριος και Δεκέμβριος θεωρούνται παραδοσιακά από τους καλύτερους μήνες για τις κεφαλαιαγορές”. Τα εταιρικά κέρδη, το μακροοικονομικό τοπίο και η αγορά συναλλάγματος συνθέτουν το νέο παζλ...

Εθνική Τράπεζα: Νέα υψηλότερη τιμή στόχος από Π&Κ

Στα 28,10 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Π&Κ Χρηματιστηριακή, διατηρώντας τη σύσταση overweight, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου, στην οποία επισημαίνεται ότι η Τράπεζα παραμένει στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής.

Υποψηφίων στηρίξεων το ανάγνωσμα...

Η αγορά δεν ανέβηκε μόνο για τα υπέροχα θεμελιώδη της, αλλά δεν ανέβηκε κι επειδή οι ”αουσλέντερς” αποφάσισαν να βγάλουν λεφτά στην πλάτη μας επισημαίνουν οι αναλυτές της Merit ΑΧΕΠΕΥ, θεωρώντας ως ευκταίο τη σταθεροποίηση, αλλά και τη δοκιμασία των στηρίξεων στις 2.600 - 2.550 μονάδες. Προορισμός οι 2.800.

Εθνική ΑΧΕ: Τι ”βλέπει” για Γερμανό, Cosmote

Praxis: Στα 5,94 ευρώ η τιμή-στόχος για Kleemann

Πεντεδέκας:Στα 13,5 ευρώ η τιμή-στόχος για Πλαίσιο

Quo Vadis ?!

Πεντεδέκας: Τιμή-στόχος τα 5 ευρώ για Τρ. Αττικής

Merit: Έκκληση για ενισχύσεις...

Praxis: Τιμή-στόχος τα 3 ευρώ για την Τεγόπουλος

Notos: Η πορεία των πωλήσεων ανησυχεί την Π&Κ

Τέρνα: Στα 5,6 ευρώ την βλέπει η Εθνική ΑΧΕ

Εθνική: Νέες τιμές-στόχοι για ΚΑΕ, Folli, Γερμανό

v