Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Praxis: Τιμή-στόχος 1,61 ευρώ για την Πλ. Θράκης

Με σύσταση ”outperform” και τιμή – στόχο τα 1,61 ευρώ ξεκινά την κάλυψη της μετοχής της Πλαστικά Θράκης η Praxis International σε ανάλυση με ημερομηνία 3 Αυγούστου 2005. Παράλληλα, κατατάσσει την εταιρία σε μεσαίου κινδύνου λόγω του χαμηλού βαθμού προβλεψιμότητας των μελλοντικών μεγεθών.

Praxis: Τιμή-στόχος 1,61 ευρώ για την Πλ. Θράκης
Με σύσταση ”outperform” και τιμή – στόχο τα 1,61 ευρώ ξεκινά την κάλυψη της μετοχής της Πλαστικά Θράκης η Praxis International σε ανάλυση με ημερομηνία 3 Αυγούστου 2005.

Η μετοχή της Πλαστικά Θράκης ”έκλεισε” χθες, 2 Αυγούστου στα 1,15 ευρώ.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή η σύσταση ”outperform” προκύπτει λόγω της χαμηλής αποτίμησης με βάση την τιμή-στόχο αλλά και την αποτίμηση σε σχέση με τις διεθνώς συγκρίσιμες εταιρίες.

Παράλληλα, κατατάσσει την εταιρία σε μεσαίου κινδύνου λόγω του χαμηλού βαθμού προβλεψιμότητας των μελλοντικών μεγεθών, αφενός λόγω της ιδιαιτερότητας της αγοράς των παραγόμενων προϊόντων και αφετέρου λόγω της μεταβλητότητας των τιμών των βασικών πρώτων υλών.

Ωστόσο η Praxis επισημαίνει ότι από το Μάιο του 2005 το πολυπροπυλένιο διαπραγµατεύεται στο London Metal Exchange γεγονός που ενδέχεται να δώσει την δυνατότητα στη διοίκηση του οµίλου για κάλυψη του κινδύνου των τιµών των πρώτων υλών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v