Πλαίσιο: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Το πολυκαναλικό σύστημα, αλλά και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας είναι το κλειδί στον ανταγωνισμό επεσήμανε ο κ. Γεράρδος, πρόεδρος και δ/σ της Πλαίσιο, σε παρουσίαση στην ΕΘΕ, αναφερόμενος επίσης στην πορεία της εταιρίας στη Βουλγαρία και στο νέο υπερχώρο στην Κηφισιά. Δείτε το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση.

Πλαίσιο: Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Το πολυκαναλικό σύστημα αλλά και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας είναι το κλειδί στον ανταγωνισμό επεσήμανε ο κ. Γεράρδος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο, σε παρουσίαση στην ΕΘΕ, αναφερόμενος επίσης στην πορεία της εταιρίας στη Βουλγαρία και τέλος στο νέο υπερχώρο στην Κηφισιά.

Την παρουσίαση έκανε ο κ. Γεράρδος, ο οποίος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του 1ου τριμήνου της εταιρίας βάσει των διεθνών λογιστικών προτύπων, με τις πωλήσεις να ανέρχονταιστα 62,80 εκ. ευρώ (αύξηση 9,3%) και τα κέρδη μετά φόρων στα 1,44 εκ. ευρώ (αύξηση 12,9%).

Ο κ. Γεράρδος επισήμανε ότι το κλειδί της έως τώρα επικράτησης της εταιρίας έναντι του ανταγωνισμού είναι η διαφοροποίηση που επιτυγχάνει μέσω της δομής του πολυκαναλικού συστήματος αλλά και της δυνατότητας παροχής υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας.

Επίσης, αναφέρθηκε στους Η/Υ Turbo-X, αλλά και στην πρόσφατη βράβευσή τους ως τα καλύτερα ελληνικά συστήματα, που ήταν και η πέμπτη συνεχής. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στις επιπρόσθετες υπηρεσίες (added value) που συνοδεύουν κάθε υπολογιστή Turbo-X, καθώς αποτελούν ακόμη ένα ισχυρό σημείο διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Ακόμα, έγινε αναφορά στο φιλόδοξο έργο της Βουλγαρίας, το οποίο αποτελεί το εφαλτήριο για μελλοντικές κινήσεις και επέκταση στο διεθνή χώρο. Παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό και τις νέες εγκαταστάσεις, ενώ μοιράστηκε και ο νέος βουλγαρικός κατάλογος.

Τέλος, ο κ. Γεράρδος αναφέρθηκε και στη διενεργούμενη σταδιακή ανανέωση του συνόλου των καταστημάτων υποδεικνύοντας τους προσφάτως ανακαινισμένους χώρους της Βουλιαγμένης, της Γλυφάδας και του Πειραιά. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση και του νέου υπερχώρου της Κηφισιάς που αποτελεί πλέον το 18ο κομβικό κατάστημα της εταιρίας.

Στην παρουσίαση, η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή (63 άτομα), με παρουσία πολλών διακεκριμένων οικονομικών αναλυτών από τις σημαντικότερες χρηματιστηριακές εταιρίες στην Ελλάδα.

* Το αρχείο με την αναλυτική παρουσίαση δημοσιεύεται στη Δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v