ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Χαλκόρ - ΕΛΒΑΛ: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Χαλκόρ - ΕΛΒΑΛ: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Τη γενικότερη στρατηγική τους και το επενδυτικό τους πρόγραμμα παρουσίασαν σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου, μεταξύ άλλων, οι εταιρίες Χαλκόρ και ΕΛΒΑΛ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ).

Τα highlights του deal  Εθνικής και Finansbank

Τα highlights του deal Εθνικής και Finansbank

H EΘνική Τράπεζα σε ειδική 28σέλιδη ανάλυση με τίτλο ”Acquisition of a controlling interest in Finansbank” παρουσιάζει τα highlights του deal με την Finansbank. Δείτε τις προβλέψεις. Κατεβάστε το αναλυτικό αρχείο.

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 20,8 ευρώ από Εθνική ΑΧΕ

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 20,8 ευρώ από Εθνική ΑΧΕ

Την κάλυψη της Γερμανός επανεκκινεί η Εθνική Χρηματιστηριακή θέτοντας τη σύσταση ”buy” και την τιμή-στόχο στα 20,8 ευρώ. Σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Μαρτίου η Εθνική Χρηματιστηριακή δηλώνει αισιόδοξη σε ό,τι αφορά τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της εταιρίας.

Nηρεύς: Σε ανοδικό κανάλι λέει το metatrading.gr

Nηρεύς: Σε ανοδικό κανάλι λέει το metatrading.gr

Πιθανούς ανοδικούς στόχους στο εύρος μεταξύ 3,8 και 4,30 ευρώ εντοπίζει για τη μετοχή της Νηρεύς το metatrading.gr σε ειδική τεχνική ανάλυση (22/03) για τη μετοχή της εισηγμένης. Ωστόσο υπογραμμίζεται πως οι όποιες εκτιμήσεις για τους ανοδικούς στόχους συναρτώνται από την διατήρηση του επιπέδου των 2,61 ευρώ.

Νηρεύς: Τιμή-στόχος τα 4,5 ευρώ από Euroxx

Νηρεύς: Τιμή-στόχος τα 4,5 ευρώ από Euroxx

Με τη σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο τα 4,50 ευρώ ξεκινάει κάλυψη για τη μετοχή της Νηρεύς η Euroxx Securities. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι το 2006 οι πωλήσεις του ομίλου θα ανέλθουν στα 169,458 εκατ. ευρώ και τα κέρδη τα 10,610 εκατ. ευρώ.

Νηρεύς: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Η διεθνοποίηση σε παραγωγικό επίπεδο αποτελεί από τους βασικούς στόχους της διοίκησης της Νηρεύς, όπως άλλωστε επανέλαβε η διοίκηση του ομίλου σε σημερινή παρουσίαση στην ΕΘΕ. Παράλληλα, η επιχειρησιακή στρατηγική της Νηρεύς περιλαμβάνει την υλοποίηση νέων επενδύσεων, καθώς και νέες κερδοφόρες δραστηριότητες.

Αγροτική: Στα 6,9 ευρώ την βλέπει η ΒΕΤΑ, ”buy”

Τιμή – στόχο τα 6,9 ευρώ και σύσταση ”buy” συνιστά η ΒΕΤΑ για τη μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας σε ανάλυσή της με ημερομηνία 3 Μαρτίου. Τα κέρδη ανά μετοχή προβλέπονται στα 0,2 ευρώ για το τρέχον έτος και στα 0,33 ευρώ για το 2007.

Παρουσίαση της Fourlis στην ΕΘΕ

Τα αποτελέσματα του ομίλου Fourlis για τη χρήση του 2005 παρουσίασε σήμερα στην ΕΘΕ ο κ. Βασίλης Φουρλής. κύριο χαρακτηριστικό την αύξηση της λειτουργικής κερδοφορίας στους κλάδους λιανικής επίπλων και οικιακού εξοπλισμού (IKEA), αλλά και στον κλάδο λιανικής αθλητικών ειδών (INTERSPORT). Δείτε το πλήρες αρχείο της παρουσίασης.

Jumbo: Αύξηση τιμής στα 12,98 ευρώ από Εθνική

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo στα 12,98 ευρώ, από τα 10,56 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ με έκθεσή της στις 23 Φεβρουαρίου, όπου αναβαθμίζει και τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας.

Cosmote: Εκτιμήσεις για κέρδη 2005 από Εθνική ΑΧΕ

Αύξηση 9,6% θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη 2005 της Cosmote το 2005, διαμορφούμενα στα 337 εκατ. ευρώ προβλέπει η Eθνική Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της (17/02), διατηρώντας την τιμή – στόχο των 20,3 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Εθνική ΑΧΕ: Στα 29 ευρώ η τιμή-στόχος για 3Ε

Κατσέλης: Η στρατηγική της επόμενης τριετίας

ΔΕΗ: Περιθώριο ανόδου 91% βλέπει η ΒΕΤΑ

ΕΧΑΕ: Στα 12,89 ευρώ η τιμή-στόχος από την Artion

Alumil: ”Δίκαιη-τιμή” τα 4,78 ευρώ από VRS

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές για ΑΤΕ, ΕΛΤΕΧ, Motor Oil, ΕΛΠΕ

ΑΤΕ Χρηματιστηριακή: Οι προοπτικές του ΧΑ το 2006

VRS: Υψηλότερα ο πήχης για κέρδη της Unisystems

ΟΤΕ: Υψηλότερα θέτει τον πήχη η Εμπορική Τράπεζα

Εθνική: Εναρξη κάλυψης με τιμή 41 ευρώ από Πήγασο

v