Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

O Τραμπ και η στροφή 180 μοιρών στη Συρία

O Τραμπ και η στροφή 180 μοιρών στη Συρία

Η Συρία αναδεικνύεται ένας «φρικιαστικά» περίπλοκος γρίφος για την Ουάσινγκτον. Η γρήγορη αλλαγή στη ρητορική για τον Ασαντ, τα πραγματικά προβλήματα και γιατί δεν μπορούν να λυθούν με ένα βομβαρδισμό.

Πού αποδίδει και πού πάσχει η ελληνική οικονομία

Πού αποδίδει και πού πάσχει η ελληνική οικονομία

Η επιβράδυνση της ελληνικής οικονομίας κάνει πιο επιτακτική μια νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Το δυσοίωνο outlook, οι εκροές καταθέσεων και η επίμονα υψηλή ανεργία. Μόνο φωτεινό σημείο η αύξηση των εσόδων.

Ραντεβού Τραμπ-Σι στη σκιά της Βορείου Κορέας

Ραντεβού Τραμπ-Σι στη σκιά της Βορείου Κορέας

Μια νέα παγκόσμια τάξη, όπου οι ισχυροί θα κλείνουν διμερείς συμφωνίες, ενώνει τον Αμερικανό και τον Κινέζο πρόεδρο. Όμως τα σχέδια για την οικονομία και το εμπόριο περνούν από την Πιονγιάνγκ.

Ο πραγματικός Τραμπ δια χειρός FT

Ο πραγματικός Τραμπ δια χειρός FT

Το παρασκήνιο της συνέντευξης του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει ο Lionel Barber. H αντισυμβατική συμπεριφορά, το λαϊκιστικό προφίλ και η στρατιά των συμβούλων. Γιατί πίσω από την... τρέλα φαίνεται να υπάρχει περισσότερη μέθοδος.

Οι οργισμένοι ψηφοφόροι ψάχνουν ηγέτες, όχι δημοκρατία!

Οι οργισμένοι ψηφοφόροι ψάχνουν ηγέτες, όχι δημοκρατία!

Όταν ο κόσμος φωνάζει υπέρ της ελευθερίας εννοεί το αντίθετο: νοσταλγεί τις ισχυρές ελίτ που επιβάλλουν τάξη στο χάος, θωρακίζουν τη δουλειά του και τον προφυλάσσουν από τη βάρβαρη αγορά.

«Κουτσουρεμένη» ανάπτυξη φέρνει η αβεβαιότητα

Χαμηλότερα αναθεωρούν τις προβλέψεις για την ανάπτυξη ΔΝΤ και ΤτΕ. Ασφαλιστικό και εργασιακά στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες. Το πολιτικό κόστος και η «μη λύση» της πληρωμής των ομολόγων με εγχώριους πόρους.

Οι απογοητευμένοι Γάλλοι αυξάνουν τον κίνδυνο «Λεπέν»

Η απογοήτευση με το πολιτικό κατεστημένο μπορεί να οδηγήσει σε αποχή ρεκόρ στις εκλογές. Γιατί το σενάριο ευνοεί την αρχηγό της γαλλικής ακροδεξιάς. Τα διδάγματα από Brexit και Τραμπ.

Προειδοποίηση Τραμπ για μονομερή δράση κατά της Β. Κορέας

Κάλεσμα αλλά και προειδοποίηση του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα για τη στάση της Πιονγιάνγκ, λίγο πριν τη συνάντηση των δύο πλευρών. Μαλακώνει η ρητορική του για την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Brexit.

Αγορές: Τρία ορόσημα «κρύβει» ο Απρίλιος

Οι καταλύτες που θα καθορίσουν τη συνέχεια του ράλι στις αγορές ή την οπισθοχώρηση. Τι περιμένουν οι επενδυτές από τη FED και πώς επηρεάζει τις εξελίξεις η συνάντηση του Τραμπ με τον Κινέζο πρόεδρο Ξι Ζιπίνγκ.

Με... λίστα προτίμησης δανείζονται τώρα τα private equity!

Το τσουνάμι κεφαλαίων που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά έχει οδηγήσει σε πρωτοφανείς καταστάσεις. Τα private equity δημιουργούν «λευκές λίστες» με επενδυτές από τους οποίους δέχονται κεφάλαια. Οι νέοι κίνδυνοι.

ETFs κάνναβης για… ονειρικές αποδόσεις

Η «πέμπτη φάλαγγα» του Πούτιν στην ελίτ της Δύσης

Επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ: Ρητορική vs πραγματικότητας

Επικίνδυνο παιχνίδι Μέι με εμπόριο και ασφάλεια

Η Μέρκελ σκληραίνει τη στάση της στο Brexit

Το Brexit θα πετύχει αν «ηττηθούν» οι φανατικοί οπαδοί του

«Κρυμμένους θησαυρούς» στην Ευρώπη βλέπει η BlackRock

Τρέχουν να προλάβουν το φθηνό χρήμα οι Ευρωπαίοι

Το ζευγάρι που μπορεί να σώσει την Ευρώπη

Το γαλλο-γερμανικό παζάρι για την επόμενη μέρα στην Ευρώπη

v