Στα θεωρητικά επίπεδα τα ΣΜΕ του FT20

Κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα διαπραγματεύτηκαν τα συμβόλαια του FT20, ενώ με premium αυτά του Mid40. Στους +2 πόντους βάσης διαμορφώθηκε το spread της μετακύλισης του ΣΜΕ του Σεπτεμβρίου στον επόμενο μήνα.

Το σχόλιο της Μarfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε την Τετάρτη στις 969,07 μονάδες 1,85% χαμηλότερα από χτες. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι τιμές διαπραγμάτευσης κινήθηκαν σε επίπεδα, που προσέγγισαν τα θεωρητικά τους.

Η μετακύλιση θέσεων από το ΣΜΕ του Σεπτεμβρίου (που λήγει την Παρασκευή) στον επόμενο μήνα κινήθηκε σε θετικό spread (+2,0 πόντους).

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 1,68% κλείνοντας την Τετάρτη στις 212,36 μονάδες.

Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του FT-40 παρέμεινε σε υποτονικά επίπεδα, ενώ οι τιμές διαπραγμάτευσης κινήθηκαν σε επίπεδα υψηλότερα των θεωρητικών τους.

Το spread αντίστοιχα μεταξύ των δύο πρώτων μηνών γύρισε σε αρνητικό πρόσημο(-1,5 πόντο).

H αγορά συνεχίζει να κινείται σε πτωτική τροχιά διασπώντας το ένα μετά το άλλο τα τεχνικά επίπεδα στήριξης. Η αντιστροφή της καθοδικής τάσης προϋποθέτει την ύπαρξη ουσιαστικών θετικών νέων σε τοπικό επίπεδο και την σταθεροποίηση των διεθνών αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v