Discount στα ΣΜΕ του FT 20

Με discount πραγματοποιήθηκαν τα 9.248 ΣΜΕ στον FT 20, ενώ στον Mid 40 τα ΣΜΕ κινήθηκαν στα θεωρητικά τους επίπεδα. Στα stock futures ο ΟΤΕ είχε την μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα (380, discount 1%), ενώ το ΣΜΕ της Intracom συνέχισε να διαπραγματεύεται σε premium.

To σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Aδύναμος να ακολουθήσει το ιδιαίτερα θετικό κλίμα στις διεθνείς αγορές με οριακές απώλειες της τάξεως του 0,03% στις 2.036,22 μονάδες έκλεισε ο γενικός δείκτης.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 1.041,31 μονάδες, 0,08% υψηλότερα από χτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 9.248 συμβόλαια στον υποκείμενο δείκτη σε τιμές που, ενώ στην διάρκεια της συνεδρίασης διατηρούσαν μικρό premium προς το τέλος γύρισαν σε επίπεδα χαμηλότερα των θεωρητικών τους.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε με οριακά κέρδη της τάξεως του 0,08% στις 226,88 μονάδες. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη διατηρήθηκε στα χαμηλά επίπεδα των προηγούμενων ημερών. Πραγματοποιήθηκαν 422 συμβόλαια σε τιμές που κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα.

Στα stock futures ο ΟΤΕ είχε την μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα όπου πραγματοποιήθηκαν 380 συμβόλαια σε discount της τάξεως του 1,0%.

Ακολούθησε το ΣΜΕ της Intracom (114 συμβόλαια) που συνέχισε να διαπραγματεύεται σε premium.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v