Στα ΣΜΕ Intracom και Alpha το ενδιαφέρον

Σε τιμές πλησίον των θεωρητικών τους επιπέδων κινήθηκαν τα ΣΜΕ του FT 20, ενώ στη μεσαία κεφαλαιοποίηση τα 313 ΣΜΕ που πραγματοποιήθηκαν, επίσης προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα. Στα stock futures το ενδιαφέρον εστιάστηκε στα ΣΜΕ της Intracom (premium) και της Alpha (discount).

Το σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Με την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας να κλείνει στα 18,10 ευρώ (-1,52%) στις 1.040,43 μονάδες με απώλειες της τάξεως του 1,41% έκλεισε ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Η διαπραγμάτευση των 10.583 συμβολαίων που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη έγινε σε τιμές που κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα, ενώ και σήμερα μετά το κλείσιμο της spot αγοράς παρατηρήθηκε ένα μικρό sell-off στο ΣΜΕ του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 226,72 μονάδες καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 1,52%. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του FT-40 κινήθηκε σε ιδιαίτερα υποτονικά επίπεδα. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν μόλις 313 συμβόλαια σε τιμές που και εδώ προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα.

Τα ΣΜΕ της Intracom και της Alpha Bank συγκεντρώσαν το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον στα stock futures όπου πραγματοποιήθηκαν 142 και 459 συμβόλαια αντίστοιχα που, ενώ στην Intracom συνέχισαν να διαπραγματεύονται σε premium στην Alpha Bank κινήθηκαν σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v