Discount στα stock futures και στα ΣΜΕ του Mid 40

Τα 9.586 συμβόλαια που πραγματοποιήθηκαν στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα, ενώ με discount πραγματοποιήθηκαν τα ΣΜΕ στον Mid 40. Στα stock futures η Intracom συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Το σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Το αρνητικό κλίμα στις διεθνείς αγορές επηρέασε και την δικιά μας αγορά.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 1.113,30 μονάδες καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 0,72%. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Πραγματοποιήθηκαν 9.586 συμβόλαια σε τιμές που έκλεισαν το μικρό premium που διατηρούσαν και προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 238,59 μονάδες με απώλειες της τάξεως 1,65%. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε στα χαμηλά επίπεδα των προηγουμένων ημερών. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 684 συμβόλαια σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους.

Το implied volatility στα ΑΤΜ options του FT-20 διατηρήθηκε στο 23%-25%, ενώ πραγματοποιήθηκαν 1.485 calls και 1.778 puts.

Στα stock futures η Intracom συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον όπου πραγματοποιήθηκαν 261 συμβόλαια σε τιμές κατώτερες των θεωρητικών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v