Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για τον ΟΤΕ

Με discount κινήθηκαν τα ΣΜΕ στον FT 20, ενώ στη μεσαία κεφαλαιοποίηση τα 1.122 συμβόλαια πραγματοποιήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα. Στα stock futures το ΣΜΕ του ΟΤΕ συνέχισε να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον (875 συμβόλαια, premium).

Το σχόλιο της Μarfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Στις 2.004,22 μονάδες με απώλειες της τάξεως του 1,90% έκλεισε σήμερα ο γενικός δείκτης. Με την μετοχή του ΟΤΕ να δέχεται έντονες πιέσεις ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 1,57% στις 1.029,22 μονάδες.

Στον υποκείμενο δείκτη πραγματοποιήθηκαν 13.531 συμβόλαια σε τιμές που κινήθηκαν σε επίπεδα χαμηλότερα των θεωρητικών τους.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 224,59 μονάδες 1,35% χαμηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο. Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη κινήθηκε σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 1.122 συμβόλαια σε τιμές που κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα.

Το συμβόλαιο του ΟΤΕ συνέχισε να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα (κυρίως λόγω του roll-over) στα stock futures όπου πραγματοποιήθηκαν 875 συμβόλαια σε τιμές ελαφρά ανώτερες των θεωρητικών τους. Ακολούθησε το συμβόλαιο της Intracom όπου πραγματοποιήθηκαν 342 συμβόλαια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v