Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι εξελίξεις "πάγωσαν" τη Σοφοκλέους

Επιστράτευση μη τραπεζικών μετοχών για να μειωθούν οι απώλειες του ΓΔ λόγω της 3Ε. Παράπλευρες απώλειες σε Frigoglass, ΕΧΑE. Υπεραπόδοση για ΔΕΗ, Μotor Oil, Ελλάκτωρα. Αντίδραση κυπριακών τραπεζών.

Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, μετά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δέχεται η ψυχολογία των αγοραστών.

Έτσι, μετά το “κούρεμα” των προσδοκιών που επέφερε το ταξίδι – αστραπή της Γερμανίδας Καγκελαρίου κ. Μέρκελ, ακολούθησαν οι ανακοινώσεις μεγάλων Επιχειρήσεων για αλλαγή έδρας, που επανέφεραν τα σύννεφα ανησυχιών στο Χ.Α., όταν μάλιστα ο έτερος πόλος που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον, δηλαδή το Τραπεζικό ταμπλώ, δείχνει έντονα σημάδια κόπωσης και “τεταμένη ηρεμία” (!)

Έτσι για να μειωθούν οι απώλειες του Δείκτη που βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι τις 782,14 μονάδες (-2,17%), “κηρύχθηκε επιστράτευση” σε μη Τραπεζικές Δεικτοβαρείς μετοχές, όπως οι ΔΕΗ, Ελλάκτωρ, Μέτκα, Motor Oil, Μυτιληναίος και ΟΤΕ, ενώ από το Τραπεζικό ταμπλώ και μετά το σφυροκόπημα των τελευταίων συνεδριάσεων, προσπάθεια σχετικής αντίδρασης σημειώθηκε από τους τίτλους των Κυπριακών Τραπεζών.

Μετακομίζει η Coca Cola 3E

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, το παράδειγμα της ΦΑΓΕ που “μετακομίζει” στο Λουξεμβούργο, φαίνεται να ακολουθεί η Coca-Cola.

Έτσι, στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της Coca-Cola 3E προχώρησε η Ελβετική εταιρεία Coca – Cola HBCAG. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για θυγατρική της Kar – Tess Holding η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Δαυίδ.

Σκοπός της Δημόσιας Πρότασης Ανταλλαγής της Coca-Cola HBCAG είναι να διευκολύνει την εισαγωγή της Coca-Cola Hellenic στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου και την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης μέσω μίας νέας Ελβετικής εταιρείας συμμετοχών. Η Coca-Cola HBCAG θα ζητήσει συγχρόνως την παράλληλη εισαγωγή των Μετοχών της Coca-Cola HBCAG στο Χρηματιστήριο Αθηνών, υπό την επιφύλαξη της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων.

Η έδρα μεταφέρεται στην Ελβετία, ενώ την πρόταση την έχει αποδεχθεί, ήδη το 60,7%.
Για να επιτευχθεί η διαγραφή των μετοχών της ΕΕΕΚ από το Χ.Α. θα πρέπει μέσω της προαιρετικής δημόσιας πρότασης ο προτείνων να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 90% των μετοχών της εισηγμένης.

Το αντάλλαγμα για την απόκτηση εκάστης Μετοχής της Coca-Cola Hellenic στα πλαίσια των διαδικασιών υποχρεωτικής εξαγοράς και υποχρεωτικής εξόδου θα είναι, κατά την επιλογή του κατόχου αυτών, είτε μία Μετοχή της Coca-Cola HBC AG είτε αντάλλαγμα σε μετρητά ύψους €13,58 ανά Μετοχή Coca-Cola Hellenic (το οποίο ισούται με την μέση σταθμισμένη με τον όγκο συναλλαγών χρηματιστηριακή τιμή της Μετοχής της Coca-Cola Hellenic στο Χ.Α. κατά τους έξι μήνες που έληξαν στις 9 Οκτωβρίου 2012, που είναι η ημερομηνία της τελευταίας ημέρας διαπραγμάτευσης πριν από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης Ανταλλαγής.

Εννοείται ότι η πρόταση για καταβολή μετρητών ύψους 13,58 ευρώ ανά μετοχή, “έκοψε τα πόδια της Αγοράς” και όλοι αντιλαμβάνονται τι θα συνεπάγεται για τον Δείκτη του Χ.Α., αν η τιμή στο ταμπλώ πάει να βρει την τιμή της δημόσιας πρότασης (!)

Ο τίτλος, σήμερα, ανέκαμψε από τα ημερήσια χαμηλά των 14,75 ευρώ (-10,39%) και έκλεισε με σχετικά ελεγχόμενες απώλειες (-4,86%), όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το κύμα επιθετικών πωλήσεων ολοκληρώθηκε στην σημερινή πρώτη αντίδραση της Αγοράς.

Παραμένει ζητούμενο η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο όμιλος για τις υπόλοιπες θυγατρικές και κυρίως για την Frigoglass, της οποίας η μέση τιμή εξαμήνου διαμορφώνεται στα 3,98 ευρώ.

Αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι φόβισε ιδιαίτερα την Αγορά και “φιλοδώρησε” τον εν λόγω τίτλο με ένα -7,37%.

Από την άλλη, επόμενος θιγόμενος δεν μπορεί να είναι άλλος από την ΕΧΑΕ, αν αποχωρήσει η εταιρεία που στην τρέχουσα φάση εκπροσωπεί περίπου το 20% της συνολικής κεφαλαιοποίησης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Πιθανότατα το σημερινό -3,87% για τον εν λόγω τίτλο μόνο τυχαίο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλές συναλλλαγές.
Εμβρόντητη παρακολουθεί τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, η Κυβέρνηση.

Δήλωση Κ. Χατζηδάκη για Coca Cola και ΦΑΓΕ

"Δεν μπορώ να υποδείξω σε καμία Επιχείρηση τι θα κάνει ως προς τη στρατηγική της. Ούτε έχω τη δυνατότητα λήψης αστυνομικών μέτρων". Αυτό απάντησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει την απόφαση των ΦΑΓΕ και Coca Cola Hellenic να μεταφέρουν την έδρα τους εκτός Ελλάδας και ξεχνώντας την φοροεπιδρομή την οποία έχουν υποστεί οι Επιχειρήσεις κατά τα τελευταία χρόνια.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, σαν πλέον θετικό σενάριο δείχνει αυτό της πλάγιας κίνησης, με πιθανές επιλεκτικές αγοραστικές κινήσεις που θα διατηρήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον στην Αγορά, μέχρις ότου εμφανιστεί ο επόμενος καταλύτης που δεν φαίνεται να είναι άλλος από την οριστικοποίηση των μέτρων λιτότητας και την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ (18-19 Οκτωβρίου).

Γυρίζει σε άμυνα η Σοφοκλέους

Τεχνικά, όλα συνηγορούν ότι η Σοφοκλέους, από “επίθεση” μάλλον το γυρίζει σε “άμυνα” με απώτερο σκοπό την διακράτηση του μεγαλύτερου μέρους των πρόσφατα κεκτημένων.

Έτσι, φαίνεται να πηγαίνει πίσω η αναμέτρηση του Δείκτη με την αποφασιστική ζώνη 850 – 900 μονάδες, ανοδική διάτρηση της οποίας θα άλλαζε άρδην την βραχυμεσοπρόθεσμη τάση.
Αντίθετα αν χαθούν οι 787 – 780 μονάδες δεν αποκλείεται η Αγορά να επανατεστάρει τις στηρίξεις στις 740 και 710 μονάδες.

Από την άλλη, ο FTSE έδωσε κλεισίματα υψηλότερα της ζώνης 290 – 300, αλλά επέστρεψε ταχύτατα σε χαμηλότερα επίπεδα. Κοντινή στήριξη έχουμε στο 271-269 και κύρια στο 265 - 263.

Για άλλους Δεικτοβαρείς τίτλους, καλό θα είναι η Εθνική να μην χάσει τα 1,97 ευρώ, για να μην αρχίσουν να “φαίνονται” τα 1,82 ευρώ και η Alpha Bank να μην δώσει κλεισίματα χαμηλότερα των 1,70 ευρώ, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν τεχνικά σενάρια που θα πιθανολογούν δοκιμασία της στήριξης στα 1,55 ευρώ.

Δηλώσεις Christine Lagarde για Ελλάδα

Η Ελλάδα πρέπει να πάρει την επιμήκυνση των δυο χρόνων που ζητάει προκειμένου να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους, λέει η Christine Lagarde, όπως μετέδωσε το Bloomberg. Χρειάζονται μειώσεις στα χρέη προτού προχωρήσει το "πακέτο" των 130 δισ. ευρώ.

Ανοιχτά γίνεται πλέον η συζήτηση για νέο “κούρεμα” του Ελληνικού χρέους σε διεθνές επίπεδο, αλλά και στη Γερμανία. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, το Γερμανικό Οικονομικό Ινστιτούτο IfW επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί χωρίς νέα αναδιάρθρωση του χρέους. Λίγο νωρίτερα, ο Rainer Bruederle, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Φιλελευθέρων που μετέχουν στον Κυβερνητικό Συνασπισμό της Angela Merkel, δήλωσε ότι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί.

Οι προτάσεις για "κούρεμα" του Ελληνικού χρέους που κατέχει ο επίσημος τομέας είναι "αντιπαραγωγικές", δήλωσε ο Wolfgang Schaeuble στο περιθώριο της συνεδρίασης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, όπως μετέδωσε το Reuters. Κατά τον ίδιο, "αν η Ελλάδα θέλει να διατηρήσει το ευρώ, και τηρεί τις υποχρεώσεις της, κανένας δεν θα την αναγκάσει να φύγει".

Στο 25% η ανεργία στην Ελλάδα

Έσπασε το "φράγμα" του 25% η ανεργία στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ διαμορφώθηκε στο 25,1% τον Ιούλιο από 24,8% τον προηγούμενο μήνα. Έναν χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2011, το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώνονταν στο 17,8%. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούλιο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.763.142 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.261.604 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.356.276 άτομα.

Στην πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζεται αποδίδει με ανακοίνωσή της, τα αίτια της αύξησης της ανεργίας η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Η Συνομοσπονδία υποστηρίζει, ότι “αν και η Στατιστική Αρχή υπολογίζει την ανεργία τον Ιούλιο στο 25,1%, το πραγματικό ποσοστό ξεπερνά το 30% με τις προβλέψεις δυστυχώς να είναι δυσοίωνες”.

Θετική εικόνα στις μεγάλες Ευρωπαϊκές Αγορές και στο ξεκίνημα της μεγάλης Αγοράς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, παρά τα αντιφατικά μηνύματα.

Υποβάθμιση Ισπανίας από S&P

Στην υποβάθμιση του χρέους της Ισπανίας κατά δύο βαθμίδες, σε "ΒΒΒ-", από "BBB+" προηγουμένως, προχώρησε η S&P, επικαλούμενη την ολοένα συρρικνούμενη δυνατότητα των θεσμικών οργάνων της Χώρας να διαχειριστούν τις πιέσεις της ραγδαίας και επιδεινούμενης ύφεσης.

Από την άλλη, επιβεβαίωσε η Fitch την βαθμολογία της UBS σε “Α” με σταθερό Outlook. Επιβεβαίωσε το “A+” και αρνητικό Outlook για την Societe Generale.

Επιβεβαιώνει την βαθμολογία “Α” για την Royal Bank of Scotland και σταθερό Outlook.
Επιβεβαίωσε το “Α+” στην Deutsche Bank με το αιτιολογικό ότι έχει συστημικό ρόλο στη Γερμανία αυξάνοντας την πιθανότητα στήριξης εάν κριθεί αναγκαίο.

Επίσης, η Citigroup αναβάθμισε την Πέμπτη τις Αμερικανικές μετοχές σε "overweight", όπως μετέδωσε το Marketwatch. "Ο συνδυασμός ενός momentum ισχυρών κερδών ανά μετοχή (ΕPS) και μιας πολύ επιθετικής Κεντρικής Τράπεζας, είναι οι λόγοι που αναβαθμίζουμε τις ΗΠΑ σε “overweight” από “neutral" αναφέρουν οι αναλυτές της Citi.

Τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ

Μεγάλη πτώση σημειώθηκε στις νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ, την εβδομάδα που έληξε στις 6 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, οι νέες αιτήσεις υποχώρησαν στις 339.000, από 367.000 την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι αναλυτές περίμεναν ότι θα αυξηθούν στις 370.000. Την ίδια ώρα, στα 44,22 δισ. δολάρια διευρύνθηκε το Εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ τον Αύγουστο, από 42,47 δισ. δολάρια τον Ιούλιο. Οι αναλυτές περίμεναν ότι το Εμπορικό έλλειμμα θα διαμορφωθεί στα 44 δισ. δολάρια.

Επιστροφή στο ΧΑ

Στο ταμπλώ του FTSE, όπου αμετάβλητοι έκλεισαν οι τίτλοι των ΟΠΑΠ και Εθνικής, πέντε μετοχές ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με απώλειες και πιο συγκεκριμένα οι Βιοχάλκο (-0,61%), Coca-Cola (-4,86%), Jumbo (-0,66%), Folli Follie Group (-1,01%), MIG (-2,34%).

Αντίθετα τα μεγαλύτερα κέρδη για CPB (+8,33%), Motor Oil (+7,56%), ΔΕΗ (+7,37%), Ελλάκτωρα (+5,63%), Κύπρου (+4,56%), ενώ με μικρότερα κέρδη έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές που συνθέτους τον 20αρη.

Ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε σε ένα εύρος περίπου 29 μονάδων, με υψηλό ημέρας τις 811,26 (10.34) και χαμηλό τις 782,14 (11.33) για να κλείσει τελικά στις 798,66 μονάδες με απώλειες 0,10%, ενώ ο τζίρος έφθασε τα 62,4 εκατ.

Ουδέτερων συναισθημάτων η τελική εικόνα με 72 ανοδικές μετοχές έναντι 64 πτωτικών και για 25 τίτλους οι ημερήσιες απώλειες ξεπέρασαν το 4%.

Μεταξύ των θετικών πρωταγωνιστών, κινητικότητα σε ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Ιντρακόμ, Σιδενόρ, Intralot, συνεχίστηκε το αγοραστικό ενδιαφέρον στην Audiovisual, δεύτερη συνεχόμενη ανοδική για τον Αστέρα με τους αγοραστές να είναι χωρίς επιθετικές εξάρσεις, ενώ σχετικά “άτσαλα” διόρθωσε από το πρόσφατο ανοδικό κύμα η Lamda Development.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Μετά την ανακοίνωση του Τραπεζικού deal Εθνικής–Eurobank η κίνηση του Γενικού Δείκτη προς την επόμενη αντίσταση, δηλαδή την περιοχή των 845-850 μονάδων ήταν αναμενόμενη., τονίζει ο Νίκος Χριστδούλου.

Το ερωτηματικό είναι πλέον κατά πόσον μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ανοδική κίνηση που έχει διάρκεια 4 μηνών.

Το Τραπεζικό deal προεξοφλήθηκε εν πολλοίς στη μεγάλη άνοδο της Παρασκευής και η συνέχεια τη νέα εβδομάδα δεν ήταν ανάλογη. Ο κορεσμός κάποιων μετοχών μετά από ένα ξέφρενο ράλι περίπου 4 μηνών είναι φυσιολογική και πιστεύουμε ότι είναι φυσιολογικό η Αγορά να βρει σοβαρό εμπόδιο στα επίπεδα που αποτελούν υψηλά έτους. Πολύ πιθανή θεωρείται μια υποχώρηση προς τη στήριξη πλέον των 790 μονάδων, εφόσον συνεχιστεί και η αστάθεια στις διεθνείς Αγορές.

Παρά τις διαδοχικές στηρίξεις που δέχθηκε η Ελλάδα στο πρόσφατο Eurogroup και από την Καγκελάριο Μέρκελ κατά την επίσκεψη της στην Ελλάδα είναι φανερό ότι παραμένουν ανοιχτά πολλά θέματα για την Ελληνική οικονομία καθώς άγνωστο παραμένει το πότε θα κλείσουν και θα ψηφιστούν τα μέτρα και το πότε θα δοθούν τα €31,5 δισ.

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε από τις τελευταίες δηλώσεις αξιωματούχων είναι ότι η Ελλάδα θα επιβραβευτεί αν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις που εκκρεμούν και αφού ψηφιστούν τα νέα μέτρα, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου και πιθανότατα θα υπάρξει παράταση της αγωνίας.

Η Ελληνική Αγορά θα επιθυμούσε κάποια δραστική λύση για την Ελλάδα στη Σύνοδο που θα δώσει ελπίδες και μπορεί να δώσει ώθηση στο Γενικό Δείκτη προς τις 900 μονάδες που έχει να “δει” η Αγορά εδώ και 13 μήνες.

Η έκθεση της τρόικας αργεί αλλά πιστεύουμε ότι δε θα διαφέρει ιδιαίτερα από την έκθεση του ΔΝΤ που αναθεωρεί επί τα χείρω τις προβλέψεις του για το Ελληνικό χρέος,οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι η αναδιάρθρωση είναι αναπόφευκτη.

Η πρώτη φάση των Τραπεζικών συνεργασιών που έχουν ήδη μεταμορφώσει τον Ελληνικό Τραπεζικό κλάδο σχεδόν ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία τριών μεγάλων ομίλων. Εκκρεμεί τυπικά η εξαγορά της Γενικής Τράπεζας από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.
 
Επομένως, δε φαίνεται να υπάρχει άμεσα κάποια αφορμή για να συνεχιστεί με έντονους ρυθμούς η ανοδική πορεία των Τραπεζών. Βραχυπρόθεσμα μόνο, πιστεύουμε ότι μπορεί να βρεθούν αφορμές λόγω ευνοϊκών όρων ανακεφαλαιοποίησης, όπως αναμένουμε και από εξαγορές μικρότερων τραπεζών.

Στη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank βρίσκουμε οφέλη για τους μετόχους και των δυο Τραπεζών. Οι μέτοχοι της Εθνικής είναι κερδισμένοι γιατί η Τράπεζα ισχυροποιείται και μπορεί σε λίγο καιρό να βγει ξανά στη Διατραπεζική Αγορά λόγω μεγέθους, ενώ διατηρούν τη μερίδα του λέοντος στο μετοχικό κεφάλαιο του νέου σχήματος (75%-25%).
 
Οι μέτοχοι της Eurobank ωφελούνται αφού σε περίπτωση αυτόνομης πορείας υπήρχε σοβαρός κίνδυνος πλήρους Κρατικοποίησης της Τράπεζας, αφού υπήρχε έντονη πιθανότητα να μη συμμετάσχει στην ΑΜΚ η οικογένεια Λάτση.

Η σχέση ανταλλαγής μεταξύ των 2 Τραπεζών κρίνεται δίκαιη. Στη σχέση ανταλλαγής μέτρησε περισσότερο η ποιότητα των assets της Εθνικής και ειδικότερα η συμμετοχή στην Τουρκική θυγατρική και όχι η απλή αναλογία των assets που θα ήταν πιο ευνοϊκή για τη Eurobank.

Σε δεύτερη φάση μέτρησε το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη αμφιβολία για το αν θα μπορούσε η Eurobank να καλύψει ακόμα και το ελάχιστο 10% της ΑΜΚ που χρειάζεται και υπολογίζεται σε €600-700 εκατ., κατά την άποψη του κ. Χριστοδούλου (Τμήμα Μελετών και Αναλύσεων Merit ΑΧΕΠΕΥ).

-----ΧΠΑ

Συνεδρίαση μικρών απωλειών, ενώ σε χαμηλότερα επίπεδα υποχώρησαν οι συναλλαγές. Τα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών έφθασαν τα 45.428 συμβόλαια.

Σαφώς υποδεέστερη η συμπεριφορά στο συμβόλαιο του FTSE από τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, με αποτέλεσμα το premium να περιοριστεί στο 0,30%. Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 3.151, τιμή εκκαθάρισης 292), κινήθηκαν μεταξύ 286 και 296,5 μονάδων.

Τίποτα από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Μηδενικός ο δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (16.534), Alpha Bank (5.945), Κύπρου (2.070), ΔΕΗ (2.245), ΟΤΕ (1.931), ΟΠΑΠ (1.787), Πειραιώς (10.913), Μυτιληναίο (387), Eurobank (617), MIG (592), ΓΕΚ (328), Ελλάκτωρα (118), Intralot (324), Coca-Cola (1061), ΕΧΑΕ (174).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTASE-20 υποχώρησε στα επίπεδα του 50% με τον όγκο στα 1.265 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (1.036 δικαιώματα αγοράς και 299 δικαιώματα πώλησης) και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο 300 call Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Χ.Α. δεν σημειώθηκαν ανοιχτές πωλήσεις.
Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Ας σημειωθούν τα 200 δικαιώματα αγοράς για τον ΟΤΕ, λήξεως Δεκεμβρίου, τα 100 με τιμή εξάσκησης τα 3,00 ευρώ και τα άλλα 100 με τιμή εξάσκησης τα 4,00 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Eurobank (5.000.349 τεμ.), Εθνική (4.651.306 τεμ.).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v