Η Σοφοκλέους (ξανα)έχασε τις 800 μονάδες

Το “κούρεμα” των προσδοκιών από την επίσκεψη Μέρκελ πλήρωσε με... καθυστέρηση το ΧΑ. Επιφυλακτικό και το διεθνές κλίμα. Σε χαμηλό ημέρας έκλεισαν οι ΟΠΑΠ, Εθνική, Alpha. Πτώση 10,56% για τη Folli.

Το απόλυτο “κούρεμα” των προσδοκιών που επεφύλασσε στην εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά, η επίσκεψη – αστραπή της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με το επιφυλακτικό – διορθωτικό κλίμα στις διεθνείς Αγορές, “εξαργυρώθηκαν” με μία συνεδρίαση καθυστέρηση στο ταμπλό του Χ.Α.

Ο Γερμανικός Τύπος ήταν χθες το βράδυ μάλλον ανακουφισμένος. Η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν είπε τίποτα που δεν έχει ξαναπεί. Δεν υποσχέθηκε, δεν δεσμεύθηκε, δεν πλήρωσε. Αντ΄αυτών, ευχήθηκε, παρηγόρησε, στήριξε πολιτικά.

Ο πήχης των προσδοκιών είχε κατεβεί αισθητά πριν από την άφιξή της στην Αθήνα και η Καγκελάριος φρόντισε να μην τον ανεβάσει. Παρέμεινε δηλαδή, η γνωστή θιασώτης της λιτότητας, αλλά και, όπως σχολίαζε Γερμανός αναλυτής που παρακολουθούσε την συνέντευξη Τύπου, η κυρίαρχος του παιχνιδιού (!)

Η "ευγενική χορηγία" της Coca Cola

Εννοείται ότι μέρος της σημερινής αρνητικής εικόνας θα είχε πάρει “γεύση” από χθες η Σοφοκλέους, αν δεν υπήρχε η “ευγενική χορηγία” της Coca-Cola (έκλεισε χθες με κέρδη 4,38%) και οι ανοδικές προσπάθειες από ΟΠΑΠ και ΟΤΕ, όταν στην ίδια συνεδρίαση ο Τραπεζικός κλάδος προειδοποιούσε για επερχόμενη διόρθωση.

Και αυτό είναι μία απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη, καθώς ο πρώτος γύρος συγκέντρωσης έχει θεωρητικά ολοκληρωθεί, με κάποιες λεπτομέρειες να απομένουν όσον αφορά την τύχη του ΤΤ και βέβαια μπροστά προβάλλει τώρα ο “μπαμπούλας” των κεφαλαιακών ενισχύσεων.

Τους όρους των τελευταίων μάλιστα, τις θεωρεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης η τρόικα.

Από το χθεσινό σχόλιο η στήλη ανέφερε ότι το Χ.Α. βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, όπου ένα θετικό νέο μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα “καύσιμα” για κίνηση υψηλότερα των 850 – 900 μονάδων, κάτι που θα αλλάξει άρδην την βραχυμεσοπρόθεσμη τάση, ενώ σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται ταλαιπωρία και επιστροφή προς τις 787 μονάδες.

Δυστυχώς η σημερινή συνεδρίαση επιβεβαίωσε τους φόβους όσων υποστηρίζουν ότι έχουν αρχίσει να μένουν “από δυνάμεις” οι περισσότεροι Δεικτοβαρείς τίτλοι, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την βραχυπρόθεσμη πορεία του Δείκτη.

Πως κινήθηκαν οι μετοχές του 20αρη

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω των δημοπρασιών, στο χαμηλό ημέρας έκλεισαν οι ΟΠΑΠ, Εθνική, Alpha Bank, CPB.

Από τις μετοχές του 20αρη, δύο ήταν οι τίτλοι που ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα οι MIG και Folli Follie Group.

Η πρώτη έβγαλε ιδιαίτερα επιθετικούς αγοραστές από την αρχή της συνεδρίασης που ανέβασαν τον τίτλο μέχρι τα 0,4150 ευρώ (+6,41%), έδωσε σημαντικές “μάχες” και τελικά υπέκυψε στο γενικότερο αρνητικό κλίμα και έκλεισε με απώλειες 1,54%.

Οι εξελίξεις στη Folli Follie Group

Διψήφιο ποσοστό απωλειών για την μετοχή της
Folli Follie Group, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε την συνεδρίαση επιφυλακτικά ανοδικά φθάνοντας μέχρι τα 10,10 ευρώ.

Η σημερινή κίνηση ήλθε στον απόηχο της ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία η εισηγμένη ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την πώληση ποσοστού 51% του κλάδου Ταξιδιωτικού Εμπορίου στην Ελβετική Dufry AG, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει η στήλη από την συνεδρίαση της Παρασκευής.

Αρκετοί παράγοντες της Αγοράς εκτίμησαν ότι η σημερινές αρκετά επιθετικές πωλήσεις έγιναν στην λογική του “αγόραζε την προσδοκία και πούλα την είδηση”, ενώ άλλοι απλά τόνιζαν ότι η εισηγμένη δεν θα μπορεί να ενοποιεί πλέον στον ισολογισμό της μία θυγατρική που ήταν πηγή ρευστότητας.

Η πώληση των ΚΑΕ από τη Folli Follie στην Ελβετική Dufry έχει τρία βασικά στοιχεία που αξίζει να τονισθούν, υπογραμμίζει η Morgan Stanley σε έκθεσή της για την εταιρεία, όπου διατηρεί στόχο τα 9 ευρώ και σύσταση "equalweight". Το βασικό στοιχείο είναι η σημαντική μείωση του δανεισμού για τη Folli Follie. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην εταιρεία να μειώσει τον υφιστάμενο δανεισμό της (618 εκατ. ευρώ στα τέλη Ιουνίου) σε περίπου 83,5 εκατ. ευρώ.

Η option της Dufry να εξαγοράσει το υπόλοιπο 49% των ΚΑΕ εντός της επόμενης τετραετίας "σε τιμές Αγοράς".

Οι συνεργίες. Η Dufry ανακοίνωσε ετήσιες συνεργίες ύψους 10 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία αναφέρθηκε επίσης σε προοπτική περαιτέρω οφέλους (πιθανόν μέσω ενοποίησης των logistics).
Τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα είναι ήδη πολύ "βαριά" και η λήψη νέων μέτρων πάνω από το “όριο” είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί αντιπαραγωγική όσον αφορά τη μείωση του ελλείμματος, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων τόσο στην οικονομική ανάπτυξη όσο και στα φορολογικά έσοδα.

Αυτή είναι η εκτίμηση των οικονομολόγων της Goldman Sachs, οι οποίοι επισημαίνουν ότι τα σχέδια εξυγίανσης μπορεί να αποδειχθούν ανεπιτυχή όσον αφορά τη μείωση του ελλείμματος και ταυτόχρονα να οδηγήσουν σε ένα πιο δύσκολο πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα επιδεινώνοντας περαιτέρω τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Η Eurobank για τη δέσμη μέτρων 2013-2014

Η οριστική συμφωνία για τη δέσμη μέτρων για το 2013-14 είναι αναγκαίο να επιτευχθεί πριν από τη Συνάντηση Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου 2012, σημειώνει η Eurobank. Σε σχέση με τις 89 προαπαιτούμενες ενέργειες για την επόμενη δόση, η Τράπεζα υπογραμμίζει ότι η Κυβέρνηση σκοπεύει να καταθέσει νομοσχέδιο με το μεγαλύτερο μέρος των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
 
Η επιτυχής ολοκλήρωση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας θα είναι προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας, τονίζει.

Η Ισπανία είναι σε πολύ πιο ισχυρή θέση από την Ελλάδα, όχι μόνο όσον αφορά το λόγο του χρέους προς το ΑΕΠ αλλά τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας, δήλωσε ο επικεφαλής Κρατικών αξιολογήσεων, David Riley της Fitch.

Η εικόνα στις μεγάλες διεθνείς αγορές

Επιφυλακτικής – διορθωτικής εικόνας συνέχεια στις μεγάλες διεθνείς Αγορές και στο σημερινό ξεκίνημα της Wall Street.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, χθες το βράδυ οι δείκτες στην Wall έκλεισαν πολύ κοντά στα χαμηλά ημέρας, καθώς οι απαισιόδοξες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαμόρφωσαν αρνητικό κλίμα στο Αμερικανικό Χρηματιστήριο επαναφέροντας στο προσκήνιο τις ανησυχίες για την πορεία και τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε ο κλάδος της Τεχνολογίας καθώς η Intel υποβαθμίστηκε, ενώ οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα κέρδη του τρίτου τριμήνου δεν θα είναι ικανοποιητικά.

Τα αποτελέσματα της Alcoa

Μετά το κλείσιμο ακολούθησαν τα αποτελέσματα της Alcoa που ανακοίνωσε ζημιές 143 εκατ. δολ. ή 13 cents ανά μετοχή από κέρδη 172 εκατ. δολ. ή 15 cents ανά μετοχή. Χωρίς να περιλαμβάνονται κόστη αναδιάρθρωσης και άλλα έκτακτα στοιχεία, τα κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ήταν 3 cents ανά μετοχή. Την ίδια στιγμή τα έσοδα υποχώρησαν 9,1% στα 5,83 δισ. δολ.

Οι αναλυτές περίμεναν η εταιρεία να φτάσει στο σημείο εξισορρόπησης (break-even) με έσοδα 5,54 δισ. δολ. σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Standard & Poor's

Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας κρούει και ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, επισημαίνοντας ότι η παγκόσμια οικονομία βιώνει σχεδόν... ιστορικές στιγμές και οι προοπτικές για την ανάπτυξή της παραμένουν εξαιρετικά αβέβαιες.
"Υπό το βασικό σενάριο της S&P η παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με εξαιρετικά μετριοπαθείς ρυθμούς".

Η Ευρωζώνη θα συνεχίσει σε υφεσιακό καθεστώς, εκτιμούν επίσης οι αναλυτές της S&P.
"Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη"... προειδοποιεί η S&P, απευθυνόμενη στους ανά τον κόσμο ηγέτες και πολιτικούς, ασκώντας τους έμμεσες μεν αλλά σαφείς δε πιέσεις για την ανάληψη ουσιαστικής δράσης.

Από την άλλη, το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι οι Τράπεζες της Ευρωζώνης κινδυνεύουν με μαζική φυγή κεφαλαίων και πως η εμπιστοσύνη στον Χρηματοοικονομικό κλάδο είναι "πολύ εύθραυστη".

Αλλάζει άρδην τις προβλέψεις του εκτιμώντας ότι οι Τράπεζες της Ευρωζώνης ενδέχεται να ξεφορτωθούν στοιχεία ενεργητικού ύψους 2,8 τρισ. ευρώ, που αντιστοιχεί σε 7% των ισολογισμών τους, στην προσπάθειά τους να μειώσουν την έκθεσή τους σε κίνδυνο.

Επισημαίνεται ότι η προηγούμενη πρόβλεψη έκανε λόγο για μείωση κατά 200 δισ. ευρώ.

Το ΔΝΤ συμπληρώνει ότι εάν επαληθευτεί αυτή η πρόβλεψη τότε η προσφορά πίστωσης στην Περιφέρεια της Ευρωζώνης θα μειωθεί κατά 9% μέχρι τα τέλη του 2013, δημιουργώντας ανυπέρβλητα εμπόδια στην ανάπτυξη.

Επιστροφή στο ΧΑ

Δεν υφίσταται τίτλος του 20αρη που να γλύτωσε το αρνητικό πρόσημο, δίνοντας την εικόνα της ολοκληρωτικής διόρθωσης.

Οι μεγαλύτερες απώλειες για την Folli Folllie Group (-10,56%). Απώλειες ίσες ή μεγαλύτερες του 6% για τους ΟΠΑΠ, Κύπρου, Πειραιώς, Eurobank και του 5% για Ελλάκτωρα, Τιτάνα, Εθνική και Alpha Bank, ενώ με μικρότερες απώλειες έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η μέχρι πρότινος αγοράστρια Τρ. Πειραιώς, έχει γυρίσει με την πλευρά των πωλητών. Έτσι κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει προχωρήσει σε πωλήσεις 50.000 μετοχών του ΟΤΕ, 9.347 μετοχών του Τιτάνα και 5.000 μετοχών της Motor Oil και αυτό μπορεί να έχει την σημασία του.

Ο Γενικός Δείκτης, μετά τις 10.57, κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, υποχώρησε μέχρι τις 796,27 μονάδες (14.19) και έκλεισε πολύ κοντά σε αυτές και πιο συγκεκριμένα στις 799,42 με απώλειες 3,64%, ενώ ο τζίρος έφθασε τα 60,7 εκατ. από τα οποία τα 1,4 αφορούσαν “πακέτα” (ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Folli Follie Group).

Κάκιστη η τελική εικόνα με 47 ανοδικές μετοχές έναντι 108 πτωτικών και για 26 τίτλους οι ημερήσιες απώλειες ξεπέρασαν το 7%.

Στα επιμέρους, η Lamda Development προσπαθεί να εξελιχθεί σε μετοχή “παντός καιρού”, μετρημένους και διακριτικούς αγοραστές βγάζει στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις ο Αστέρας και αν φύγει επάνω από την ζώνη 3,75 – 3,80 ευρώ αλλάζει τα τεχνικά δεδομένα, ενώ ξαφνικό αγοραστικό ενδιαφέρον εμφανίστηκε στην Audiovisual, μετά την χθεσινή είδηση για αγορά, από την Dionic του 50% της International Gaming and Entertainment προς 1,6 εκατ. ευρώ, στόχος της οποίας είναι να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της ψυχαγωγίας-διασκέδασης, καθώς και στον χώρο των on line-off line ψυχαγωγικών παιχνιδιών (βλέπε Αγορά τυχερών παιχνιδιών).

Όπως αναφέρει και ο “Χαμαιλέων” ασφαλώς και η αγοράστρια δεν διακρίνεται για την υψηλή της ρευστότητα, όμως από την άλλη η Αγορά μπορεί να “είδε” ότι μετά και το σημερινό κλείσιμο η κεφαλαιοποίηση της Audiovisual είναι μόλις και μετά βίας 2,4 εκατ. (!)

Πλαγιοανοδικής κίνησης, διάλειμμα για τον ΟΛΠ, καθώς με λίγες συναλλαγές έκλεισε με απώλειες 4,08%. Πιθανή αφορμή των ελεγχόμενων ρευστοποιήσεων και η είδηση σύμφωνα με την οποία, υπό αμφισβήτηση τίθεται η συμφωνία της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Κινεζική εταιρεία Cosco όσον αφορά τις προβλήτες του Οργανισμού.
 
Η Κομισιόν ξεκίνησε και επισήμως έρευνα για τα φορολογικά πλεονεκτήματα που δίδονται με τη συγκεκριμένη σύμβαση παραχώρησης και τα οποία, κατά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συνιστούν Κρατική στήριξη (!)

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών έχει επιδοθεί σε ανοδικό ράλι από τα χαμηλά του Ιουνίου, αλλά εξακολουθεί να διαπραγματεύεται στο 0,8 ως προς το “P / B” (Τιμή Μετοχής / Λογιστική Αξία), επισημαίνει η Credit Suisse.

Υπάρχουν καλοί λόγοι για να το Χ.Α. να διαπραγματεύεται σε “discount”. Παρ 'όλες τις προσπάθειες, η Χώρα απέχει πολύ από το να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα του χρέους της, το οποίο παραμένει σε μη βιώσιμα επίπεδα.
 
Αυτό σημαίνει ρεαλιστικά την αναδιάρθρωση του χρέους της σε διάφορα στάδια διατηρώντας επαυξημένο το ποσοστό του κινδύνου στα Ελληνικά “assets”. Επίσης, η σύνθεση των μετοχών στο ταμπλώ του Χ.Α. είναι τέτοια, ώστε δίπλα από τις μεγαλύτερες Τράπεζες στην Ελλάδα, να διαπραγματεύονται οι Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, οι Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας της Χώρας και οι Εταιρείες Παροχής Ενέργειας (με Κρατική συμμετοχή στο μετοχικό τους κεφάλαιο) να αποτελούν τα σημαντικότερα σημαντικά τμήματα του Δείκτη.

Η δυνατότητα πωλήσεων της Κρατικής περιουσίας από την πλευρά της Κυβέρνησης μπορεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές να αυξήσει τις δυνατότητες για περαιτέρω άνοδο όσον αφορά τις εν λόγω εταιρείες.

Ωστόσο, επειδή αυτή η Αγορά έχει γενικά επωφεληθεί από την ανάκαμψη της Ευρωζώνης μετά τις υποσχέσεις της Ε.Κ.Τ. για στήριξη της Χώρας, οι επενδυτές που δέχονται να αναλάβουν τον υψηλό κίνδυνο της επένδυσης μπορεί να θελήσουν να έχουν μία ιδέα για το περιθώριο ανόδου, αν τα πράγματα συνεχίσουν να αναπτύσσουν θετικά, δηλαδή:

Για την πιθανότητα επίτευξης περαιτέρω κερδών στις Ευρωπαϊκές μετοχές, τη μείωση του δείκτη μεταβλητότητας (“VIX”), για τη μείωση των αποδόσεων των ομολόγων της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας και τη σύγκλισή τους στις αντίστοιχες του Πυρήνα της Ευρώπης.

Οι τεχνικοί αναλυτές μας δείχνουν ότι η μακροπρόθεσμη δυναμική του δείκτη Χ.Α. συνεχίζει να αυξάνεται, αλλά η μεσοπρόθεσμη δυναμική του Δείκτη βρίσκεται κοντά σε κορυφή.
 
Αυτό δείχνει ότι πιθανόν να χρειαστούν περίπου από 2-8 εβδομάδες πριν διασπαστεί η μεσοπρόθεσμη αντίσταση των 850 μονάδων.

Ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από αυτό το επίπεδο θα προκαλέσει πιθανόν περαιτέρω περιθώριο ανόδου προς τις πρώτες 1.000 μονάδες και αργότερα είναι εφικτή η προσέγγιση των 1.300 μονάδων, αναφέρει μεταξύ άλλων ο οίκος.

Για τα τεχνικά μηνύματα που έρχονται από τις διεθνείς Αγορές, αναλαμβάνει να δώσει τις δικές του εκτιμήσεις το τμήμα ανάλυσης της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Ξεκινώντας από τον DAX, η διάσπαση του 7280 έδωσε το έναυσμα για να δοκιμάσουμε το 7220. Διάσπαση του 7220 μπορεί να δώσει το 7175 ή ακόμα και το 7110 που ουσιαστικά είναι και πολύ μεγάλο ημερήσιο επίπεδο. Το 7257 και 7275 είναι σημαντικές αντιστάσεις που θέλουν προσοχή, ενώ κατοχύρωση, μπορεί να δώσει το 7305 ή το 7330 που είναι και η κύρια αντίσταση μας πλέον.

Η διάσπαση του 1447 για τον S&P 500, έδωσε το έναυσμα για πωλήσεις και πλέον το επίπεδο είναι και κύρια αντίσταση. Στήριξη έχει στην περιοχή του 1435-1430 και πλέον ερχόμαστε πολύ κοντά στο ημερήσιο επίπεδο στήριξης που θυμίζουμε πως είναι το 1430 και που θεωρείται “stop loss” για τους “long”. Κοντινή αντίσταση το 1442 που είναι και σημαντική πρώτη κόντρα.

Η διάσπαση του 13450 έδωσε καινούργιες πωλήσεις, στον Dow Jones. Το 13440-13455 είναι κοντινή αντίσταση ενώ το 13470 είναι κύρια και “retest” της πρόσφατης διάσπασης. Το 13405-13380 είναι κοντινή στήριξη, ενώ το 13363 κύρια. Όσο ο εν λόγω δείκτης κινείται χαμηλότερα των 13500 δεν μπορούμε να τον δούμε θετικά, αναφέρει το τμήμα ανάλυσης της Fast Finance.

----ΧΠΑ

Έντονα πτωτική συνεδρίαση που συνδυάστηκε με αξιοπρόσεκτη αύξηση των συναλλαγών.
Τα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών έφθασαν τα 51.627 συμβόλαια.

Σαφώς καλύτερη η συμπεριφορά στο συμβόλαιο του FTSE από τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, με αποτέλεσμα το premium στο 0,85%. Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 5.723, τιμή εκκαθάρισης 292,25), κινήθηκαν μεταξύ 288,75 και 305,75 μονάδων.
Τίποτα από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Μικρός ο δανεισμός τίτλων (5.000 Coca-Cola), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (17.765), Alpha Bank (10.456), Κύπρου (4.234), ΔΕΗ (1.558), ΟΤΕ (2.075), ΟΠΑΠ (2.167), Πειραιώς (8.347), Μυτιληναίο (279), Eurobank (1.020), MIG (1.676), ΓΕΚ (238), Ελλάκτωρα (280), Intralot (560), Coca-Cola (295), ΕΧΑΕ (104), Μέτκα (112), Motor Oil (152), CPB (144).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTSE/ASE-20 αυξήθηκε στο 55% ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν 1.352 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (1.053 δικαιώματα αγοράς και 299 δικαιώματα πώλησης).

Σύμφωνα με το Χ.Α. δεν σημειώθηκαν ανοιχτές πωλήσεις.

Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Eurobank (5.100.349 τεμ.), Εθνική (4.651.306 τεμ.).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v