Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΟΤΕ στο επίκεντρο μιας κρίσιμης συνεδρίασης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η σημερινή συνεδρίαση με τη μετοχή του ΟΤΕ στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Θα δοκιμαστούν στηρίξεις και από τη σχέση πωλητών– αγοραστών στη μετοχή θα φανεί κατά πόσον η κατάσταση ομαλοποιείται. Παραμένει το αγοραστικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για τις μετοχές των Εθνική, Eurobank. Αγοραστές και σε επιμέρους μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Μεικτές φαίνεται να είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι εντολές στη μετοχή του ΟΤΕ.

Από τη συμπεριφορά του τίτλου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, αρχικά η τάση του FTSE-20 και ενδεχομένως το πρόγραμμα αγορών που εδώ και περίπου 10 μέρες πραγματοποιείται στις μετοχές των Εθνικής και Eurobank.

Όπως σημείωναν καλά ενημερωμένες πηγές, και στους δύο τραπεζικούς τίτλους υπάρχει σταθερό αγοραστικό ενδιαφέρον ως αποτέλεσμα κύκλου επιτυχημένων παρουσιάσεων σε ξένους διαχειριστές.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μετοχή της Εθνικής έχει ενισχυθεί κατά περίπου 2 ευρώ από τα 17,50 ευρώ, ενώ για τη μετοχή της Eurobank καταγράφεται η υψηλή τιμή έτους.

Εντολές αγοράς διαπιστώνονται και για τις μετοχές των ΔΕΗ στα 19,98-20 ευρώ, αλλά και στον Τιτάνα.

Από πλευράς Ελλήνων ισχυρών επενδυτών, διαπιστώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον στη μετοχή των Μινωικών Γραμμών, Ελμέκ, Τεχνική Ολυμπιακή, ΕΧΑΕ, αλλά και Ακτωρ, Ηρακλή, Αστήρ και Intracom.

Εάν ισορροπήσει κάπως η σχέση πωλητών – αγοραστών στη μετοχή του ΟΤΕ, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μίας τεχνικής μορφής αντίδρασης κατ’ αρχάς του FTSE-20.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v