Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιδρά με έξωθεν αρωγή η Σοφοκλέους

Σε εξέλιξη προσπάθεια αντίδρασης που έχει ξεκινήσει λίγο μετά τις 14:45 και εν μέσω διακυμάνσεων ωθεί το δείκτη υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 1.900 μονάδων. Διατηρούνται οι πιέσεις στις τράπεζες.

  • του Θανάση Σταυρόπουλου
Σε εξέλιξη προσπάθεια αντίδρασης που έχει ξεκινήσει λίγο μετά τις 14:45 και εν μέσω διακυμάνσεων ωθεί το δείκτη υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 1.900 μονάδων.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι οι πιέσεις στις τράπεζες συνεχίζονται, με αποτέλεσμα, 3 λεπτά πριν από τις 16:30 (όταν και ανοίγει η Wall Street) ο τραπεζικός δείκτης να καταγράφει απώλειες 3,11% καθώς, από τους θεωρούμενους δεικτοβαρείς τραπεζικούς τίτλους, σε θετικό πρόσημο έχουν γυρίσει Κύπρου, MIG και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αντίθετα, με απώλειες μεγαλύτερες του 5% συνεχίζει να κινείται η Alpha Bank, του 7% η Πειραιώς, του 4% η Εθνική και του 3% η Eurobank.

Σαφέστατα διαφοροποιημένη η εικόνα στους υπόλοιπους τίτλους του FTSE, όπου με αξιοσημείωτες απώλειες κινούνται μόνο Βιοχάλκο και ΟΤΕ ενώ αντίθετα σε θετικό πρόσημο έχουν γυρίσει ΔΕΗ, Coca Cola, Ελλάκτωρ, Ελληνικά Πετρέλαια, Motor Oil και ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v