Θετικές οι ενδείξεις από τις διεθνείς αγορές

Μετοχές σηματωροί, τουλάχιστον της βραχυπρόθεσμης τάσης εμφανίζουν αυξημένη εμπορευσιμότητα και ενίσχυση της τιμής τους το τελευταίο ημίωρο στη Σοφοκλέους, ενώ, παράλληλα, συντηρούνται οι θετικές ενδείξεις από τις διεθνείς αγορές.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Ανοδικά συνεχίζουν οι κύριες ευρωπαϊκές αγορές, με τον Dax να προσεγγίζει και πάλι τις 3.145 μονάδες, τη στιγμή που οι ενδείξεις από τη Νέα Υόρκη είναι ενθαρρυντικές.

Αυτό όμως που χρήζει αναφοράς και προσοχής είναι η αντίδραση, στη Σοφοκλέους, συγκεκριμένων μετοχών, που κατά την εκτίμηση της στήλης και ειδικότερα του γράφοντος, αποτελούν τις σηματωρούς της βραχυπρόθεσμης τάσης.

Αναφερόμαστε βεβαίως στη με αυξημένη εμπορευσιμότητα αντίδραση της μετοχής του ΔΟΛ προς τα 2,65 ευρώ, ενώ ακολουθεί προς τα 1,5 ευρώ η Χ.Κ. Τεγόπουλος και, προς τα 4,15 ευρώ η Καθημερινή (με μόλις 290 τεμάχια η μετοχή της τελευταίας).

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί η εκ νέου επανεμφάνιση στο προσκήνιο μετά από μια λελογισμένη διόρθωση της μετοχής της Τραπέζης της Ελλάδος, όπως αυτή καταγράφεται στην τεχνική αντίδραση των τελευταίων τριάντα – σαράντα λεπτών (συγκεκριμένα μετά τις 15.10΄).

Η μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος, με συναλλαγές 7.200 τεμαχίων ”χτυπά” και πάλι τα 64 ευρώ με +4,92% στη μετοχή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v