Δεν πάει με όλα...

Άδειασμα σημειώνεται στην μετοχή της Coca Cola, που υποχωρεί μέχρι και 9% χαμηλότερα, τη στιγμή που στην αγορά ”ανιχνεύεται” η τιμή – και περισσότερο η έκπτωση – που θα πραγματοποιηθεί το πακέτο της ιδιωτικής τοποθέτησης. Μια ακόμα κίνηση σε βάρος των επενδυτών, και της αγοράς, η οποία παλεύει με τις 1.870 μονάδες.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Διόρθωση με αστερίσκους η σημερινή, που δοκιμάζει στηρίξεις και αντοχές της αγοράς.

Το γεγονός όμως της ημέρας αποτελεί, λόγω του αποτελέσματος, η σημαντική πίεση της μετοχής της Coca – Cola Τρία Έψιλον κατά 9%, προς τα 13,8 ευρώ.

Οι μέχρι στιγμής συναλλαγές στη μετοχή της Τρία Έψιλον 550.000 τεμάχια (14.00΄) παραπέμπουν σε ”χώσιμο της μετοχής”, χωρίς ακόμη να έχει πραγματοποιηθεί το πακέτο της ιδιωτικής τοποθέτησης. Φαίνεται ότι η μεταφορά - μεταβίβαση θα γίνει σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα τιμών, καθώς ο... επερχόμενος ειδικός διαπραγματευτής θα έχει λόγο στην σχετική διαδικασία από χαμηλότερα επίπεδα τιμών.

Άψογη κίνηση για όσους την μελέτησαν, ολοκληρωτικά σε βάρος όμως του απροετοίμαστου επενδυτικού κοινού και των... απροειδοποίητων θεσμικών.

Η μετοχή της Εθνικής σχεδόν μόνη, θα λέγαμε επιχειρεί να ανασχέσει την διεύρυνση της πτωτικής τάσης, καθώς ο Δείκτης κινείται χαμηλότερα και των 1875 μονάδων. Παραμένει μεν εντός του εύρους ασφαλείας, αλλά οι ενστάσεις, από ενδεχόμενο ”κλείσιμο” χαμηλότερο των 1.875 μονάδων θα είναι περισσότερες, ισχυρές και δικαιολογημένες.

Τα σπασμένα της ΔΕΗ, είχε προαναφερθεί ότι για σήμερα – αύριο, θα τα πληρώσει σε μεγάλο βαθμό και ο ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v