Στις 2.500 μονάδες περιστρέφεται το ΧΑΑ

Στα επίπεδα των 2.500 μονάδων περιστρέφεται η Σοφοκλέους, μετά από ένα ανοδικό άνοιγμα, όπως άλλωστε συνέβη και χθες, εξυπηρετώντας κυρίως, τους σχεδιασμούς ενεργών παικτών στο ΧΠΑ.

Του Μιχαήλ Γελαντάλι

Αφημένη στην... τύχη της και σήμερα η αγορά με το δείκτη να διολισθαίνει ”μοιρολατρικά” προς τις 2.498 μονάδες. Με τις συναλλαγές στα 17 εκατ. ευρώ, στην πρώτη ώρα, η συνεδρίαση θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί από χθες μόνο στην αυξημένη εμπορευσιμότητα, που αναλογικά εμφανίζεται, στη μετοχή της Alpha και τη σχετικά αξιοπρεπέστερη συμπεριφορά της μετοχής του ΟΤΕ.

Σε ό,τι αφορά τους δείκτες, ο FTSE 20 υποχωρεί προς χαμηλότερα επίπεδα, εξυπηρετώντας εν μέρει τους σχεδιασμούς ενεργών παικτών στο ΧΠΑ, όπως ακριβώς είχαν αναφερθεί και στο πρωινό σχόλιο. Οι όποιες προσπάθειες περιορίζονται σε μετοχές εταιριών μεσαίας κεφαλαιοποίησης, ενώ από τις μετοχές του 20άρη η Βιοχάλκο κινείται μέχρι στιγμής θετικά, χαμηλότερα η 3E, αδύναμη για μια ακόμα συνεδρίαση παρουσιάζεται η μετοχή των ΕΛ.ΠΕ, ενώ χαμηλότερα και των 4,5 ευρώ κυμάνθηκε η μετοχή των Επιχειρήσεων Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v