ΧΑΑ: Πρώτος στόχος η δημιουργία βάσης

Σε επιχείρηση δημιουργίας βάσης πάνω από το επίπεδο των 2.130 μονάδων επιδίδεται ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους. Η συνεδρίαση αναμένεται νευρική, ενώ δεν αποκλείεται η σχεδόν πλήρης αφομοίωση της κίνησης των ευρωαγορών μετά τις 12 μ.μ.

Σε μια επιχείρηση δημιουργίας βάσης πάνω από το επίπεδο των 2.130 μονάδων επιδίδεται ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση, που φέρει την ανάγκη συσσώρευσης στις τρέχουσες αποτιμήσεις να είναι επιτακτική και αυτό γιατί (στον απόηχο της αντίδρασης των 110 μονάδων από το χαμηλό των 2.020 μονάδων την προηγούμενη εβδομάδα), αυτό που προέχει είναι η εμβάθυνση της αγοράς, κάτι που σημαίνει επαναδραστηριοποίηση των μικροεπενδυτών.

Μέχρι στιγμής, και παρά την εξαιρετικά ικανοποιητική εικόνα της υψηλής κεφαλαιοποίηση- ενδεικτικό άλλωστε, ότι ούτε και σήμερα στο άνοιγμα έχουμε σημαντικές πιέσεις- η περιφέρεια εξακολουθεί να εμφανίζει σημαντική υστέρηση στο να ακολουθήσει την τάση αντίδρασης των δεικτοβαρών μετοχών.

Από καθαρά τεχνική σκοπιά, το γεγονός ότι οι μέσοι ρυθμοί συναλλακτικής δραστηριότητας έχουν σημαντικά ενισχυθεί από την τελευταία εβδομάδα σε ανοδικές κινήσεις, σίγουρα αποτελεί σημάδι του ότι διάθεση για να αποφευχθεί νέα κίνηση της αγοράς προς τα χαμηλά, υπάρχει.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι σήμερα θα έχουμε μια νευρική ημέρα με διακυμάνσεις εντός ενός περιορισμένου εύρους τιμών, χωρίς να αποκλείουν τη σχεδόν πλήρη αφομοίωση της κίνησης των ευρωαγορών μετά τις 12 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v