Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Τα νέα δεδομένα μετά το ξέσπασμα

Τη «χασούρα» τριών συνεδριάσεων κάλυψε σε μια μέρα το Χρηματιστήριο. Οι προσδοκίες και ο ρόλος παραγώγων, FTSE και… S&P. Οι κινήσεις στις τράπεζες. Κέρδη άνω του 4% για έντεκα blue chips. Ποια χαρτιά εκτόξευσαν τον Γενικό Δείκτη. Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς.

Στο μετασυνεδριακό σχόλιο της Παρασκευής και μετά από μία καθαρά πτωτική συνεδρίαση, τρίτη στη σειρά, η στήλη μεταξύ άλλων ανέφερε: "Η ερχόμενη εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την Αγορά, καθώς αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και ειδικότερα της Eurobank.

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή λήγουν οι σειρές Παραγώγων σε δείκτες και μετοχές για τον μήνα Μάρτιο, ενώ αναμένονται και οι ανακατατάξεις των Ευρωπαϊκών δεικτών, του FTSE Europe, με Ελληνικό ενδιαφέρον σε τρεις Τραπεζικές μετοχές (Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank. Την ίδια ημέρα το απόγευμα αναμένεται και η πρώτη προγραμματισμένη ανακοίνωση της Standard and Poor΄ς αναφορικά με την πιστοληπτική αξιολόγηση και τις προοπτικές της Ελλάδας.

Εννοείται, ότι με αυτά τα δεδομένα "επί θύραις" κάθε πρόβλεψη για την απόλυτα βραχυπρόθεσμη τάση μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επισφαλής (!)"

Έτσι, μετά από τρεις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, για τον Γενικό Δείκτη, σήμερα οι αγοραστές επέστρεψαν στο Χ.Α., για τους τρεις παραπάνω λόγους και μάλιστα έκαναν αισθητή την παρουσία τους από την αρχή της συνεδρίασης, με τον Γενικό Δείκτη να ξεκινά με ανοδικό "gap" και να κινείται μόνιμα με θετικό πρόσημο.

Η αναρρίχηση του Δείκτη έφθασε μέχρι τις 1367,65 μονάδες (+3,69%), στις 17.00 ο Δείκτης βρέθηκε στις 1363,85 (+3,41%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 1365,09 μονάδες με κέρδη 3,5% και σε νέα υψηλά 34 μηνών, με το αμέσως υψηλότερο κλείσιμο να έχει σημειωθεί στις 11/5/2011 (1388,11 μονάδες).

Η σημερινή, έντονα ανοδική συνεδρίαση, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν "συσκευασία τρία σε ένα", καθώς η σημερινή άνοδος όχι μόνο κάλυψε τις απώλειες των βασικών δεικτών (Γενικού Δείκτη και FTSE25) κατά τις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις, αλλά τους επανέφερε υψηλότερα και εκ νέου σε βραχυπρόθεσμο ανοδικό κανάλι.

Τέτοιος ήταν ο "ενθουσιασμός" των αγοραστών, που 20 από τις 25 μετοχές του FTSE25 κινήθηκαν μόνιμα με θετικό πρόσημο, εννέα τίτλοι του 25αρη έκλεισαν στο υψηλό ημέρας, ενώ πέντε από τους θεωρούμενους Δεικτοβαρείς τίτλους έκλεισαν σε νέα υψηλά 52 εβδομάδων και όχι μόνο, αναλυτικότερη παρουσία των οποίων θα γίνει στην συνέχεια του σχολίου.

Ασφαλώς, η σημερινή άνοδος στο Χ.Α. θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Τραπεζοκεντρική, καθώς οι Τραπεζικοί τίτλοι ήταν αυτοί που ηγήθηκαν της ανόδου, εν μέσω εκτιμήσεων σύμφωνα με τις οποίες το νομοσχέδιο για την κεφαλαιακή ενίσχυση των Τραπεζών δεν αποκλείεται να κατατεθεί ακόμη και σήμερα, είτε αυτόνομα είτε πιθανότατα ως μέρος πολυνομοσχεδίου.

Ευνόητο είναι ότι στον απόηχο αυτών των εκτιμήσεων, ο τίτλος της Eurobank βρέθηκε "πρώτο τραπέζι πίστα", καθώς σύμφωνα με το Τραπεζικό ρεπορτάζ, καθώς η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου. 

Η μετοχή της Eurobank ξεκίνησε με ανοδικό "gap", κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, συμπλήρωσε δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση και αφήνοντας πίσω της την τεχνική αντίσταση στα 0,4400 ευρώ, επέστρεψε σε βραχυπρόθεσμο ανοδικό κανάλι, με την επόμενη τεχνική αντίσταση να εντοπίζεται στα 0,5500 ευρώ.

Εννοείται ότι τα Τραπεζικά "καύσιμα" ενισχύθηκαν από τις "αναγκαστικές" τοποθετήσεις, λόγω επικείμενου rebalancing του δείκτη FTSE Europe και η γενικότερη θετική εικόνα από τα "πονταρίσματα" όσων περιμένουν, την Παρασκευή, κάποιο "δωράκι" για την ελληνική οικονομία από την Standard and Poor΄s.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι συνεδριάσεις των τελευταίων μηνών, επιβεβαίωσαν με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο, την δυσκολία της πρόβλεψης, όσον αφορά την απόλυτα βραχυπρόθεσμη τάση, ενώ την μεσοπρόθεσμη τα ενεργά ισχυρά χαρτοφυλάκια επιμένουν να την διατηρούν ανοδική.

Εξ ίσου δύσκολη και μάλλον "κοστοβόρος" συνεχίζει να αποδεικνύεται η απόφαση, για όσους τόλμησαν να ποντάρουν σε αλλαγή του κλίματος και έσπευσαν να πάρουν "short" θέσεις στην Αγορά Παραγώγων.

Από την άλλη, σημαντικός προβληματισμός φαίνεται να επικρατεί στις ΑΧΕ που έχουν σαν βάση στον ημερήσιο τζίρο τους, τις κινήσεις των traders στο όριο της βραχυπρόθεσμης πίστωσης (Τ+3). Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Χ.Α. κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, από τις 6/10 ο χρόνος εκκαθάρισης συναλλαγών μειώνεται από το Τ+3 σε Τ+2 ενώ υιοθετείται η χρήση του Κεντρικού Αντισυμβαλλόμενου. 

Το όφελος για τις ΑΧΕ θα είναι εφ' άπαξ, όμως το κόστος θα είναι καθημερινό, καθώς αναμένεται να μειωθεί σημαντικότατα, ή ακόμα και να μηδενιστεί το βραχυπρόθεσμο trading, με αποτέλεσμα την σχετική μείωση του τζίρου και κατά συνέπεια την μείωση των προμηθειών για τις ΑΧΕ που έχουν σαν βασικό πελατολόγιο τους "κωδικούς λιανικής". Επίσης είναι πασιφανές ότι η παραπάνω απόφαση "θίγει", κατά κύριο λόγο το retail που είναι παραδοσιακά τοποθετημένο σε τίτλους μικρής κεφαλαιοποίησης και οι οποίοι, στις περισσότερες χρηματιστηριακές, δεν "δικαιολογούν" άνοιγμα λογαριασμού "margin".

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγορά

Η εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά συνεχίζει να "κρατάει χαρακτήρα" με σημαντικότερη αιτία αυτή του rebalancing της Παρασκευής που έρχεται, εκτιμά ο Ηλίας Ζαχαράκης.

Μαζί με το rebalancing έχουμε και λήξη των Παραγώγων, που σαν γεγονότα πάντα επηρεάζουν την Αγορά.
Εισροές αναμένονται στον Τραπεζικό κλάδο ενώ το ίδιο την Τρίτη ανοίγει και το βιβλίο προσφορών για την ΑΜΚ της τράπεζας Πειραιώς.

Φαίνεται πως είναι μία "ιδανική" περίοδος, μιας και η ζήτηση εκ μέρους των ξένων είναι σημαντική για Ελληνικές μετοχές και χρεόγραφα.

Στις 27 και 28 Μάρτη ακολουθεί μεγάλο road show στον Λονδίνο με την συμμετοχή 155 διαχειριστών.
Στο μετοχικό μέτωπο οι υπόλοιπες Δεικτοβαρείς μετοχές προσπαθούν να κρατήσουν το θετικό τους Momentum, ενώ κάποιες από αυτές που ήδη έχουν κάνει νέα υψηλά είχαν σημαντικό ενδιαφέρον στην διόρθωση.

Οι όποιες διορθώσεις στην Αγορά είναι ευπρόσδεκτες και υγεία, ενώ το ενδιαφέρον των ξένων ολοένα και μεγαλώνει σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Σίγουρα μπροστά μας έχουμε ακόμα σημαντικά γεγονότα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τις κινήσεις της Αγοράς, αλλά και των εισηγμένων, ενώ η σημαντική μείωση του δανεισμού αρκετών εταιρειών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αλλαγή των οικονομικών δεδομένων τους, ενώ από την άλλη παραμένει ζητούμενο νη παροχή ρευστότητας από τις Τράπεζες προς τις Επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την άποψη του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, ο Τραπεζικό κλάδος θα παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μιας και μπροστά του έχει το rebalancing αλλά και τις ΑΜΚ.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Με "πράσινη" εξαίρεση την Shanghai (+0,96%) ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας στις μεγάλες Ασιατικές Αγορές. Σημειώνεται ότι το Σάββατο η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας αποφάσισε να χαλαρώσει το εύρος ημερήσιας διακύμανσης του γουάν ως προς το δολάριο στο 2% από 1% προηγουμένως. Η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας για το γουάν τέθηκε σε ισχύ από σήμερα, με το Κινεζικό νόμισμα να υποχωρεί σε χαμηλά 10μηνου.

Με κέρδη και διαθέσεις ανοδικής αντίδρασης κινούνται Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια και Wall Street, στις πρώτες ώρες συνεδρίασης, με τους επενδυτές να έχουν την προσοχή τους και στις εξελίξεις στην Χερσόνησο της Κριμαίας.
Ερχόμενοι στην Ευρώπη, χαμηλότερος των αρχικών εκτιμήσεων αποδείχθηκε ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη, εξέλιξη που δημιουργεί νέες πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, ο δείκτης τιμών καταναλωτή εκτιμάται ότι ενισχύθηκε κατά 0,7% σε ετήσια βάση το Φεβρουάριο. Η αρχική εκτίμηση της Eurostat έκανε λόγο για πληθωρισμό 0,8% και σε αυτή βάσισε η ΕΚΤ την απόφασή της να τηρήσει στάση αναμονής στη νομισματική πολιτική.

Στα επιχειρηματικά νέα, η Vodafone κινείται ανοδικά ύστερα από την πιθανή συμφωνία με τους μετόχους της Ono SA για την αγορά της Ισπανικής καλωδιακής εταιρείας για ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 7 δισ. ευρώ ($9,73 δισ.) μαζί με τις δανειακές υποχρεώσεις, Η συμφωνία απαιτεί την έγκριση των Ρυθμιστικών Αρχών.

Στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, μέτρια βελτίωση εμφάνισε ο δείκτης δραστηριότητας μεταποίησης Empire τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Federal Reserve Bank Νέας Υόρκης και διαμορφώθηκε στο 5,6 από 4,5 τον Φεβρουάριο. Η άνοδος ήταν ευθυγραμμισμένη με τις προσδοκίες.

Επίσης, η Βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε 0,6% τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Federal Reserve. Πρόκειται για την ταχύτερη μηνιαία ανάπτυξη από τον Αύγουστο. Οι αναλυτές περίμεναν μικρότερη άνοδο, της τάξης του 0,2%.

Το επιχειρηματικό κλίμα στον κατασκευαστικό τομέα βελτιώθηκε τον Μάρτιο, αλλά σε γενικές γραμμές παρέμεινε υποτονικό καθώς συνεχίζουν να επικρατούν ανησυχίες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Κατασκευαστών Κατοικιών, National Association of Home Builders. Ο δείκτης NAHB/Wells Fargo ανήλθε στο 47, από 46 τον Φεβρουάριο.

Το δυσάρεστο κλίμα του Ιανουαρίου διαδέχθηκε ένας νέος ενθουσιασμός τον Φεβρουάριο, καθώς οι Αγορές αντιπαρήλθαν τα απογοητευτικά οικονομικά στοιχεία για πολλές Περιοχές Παγκοσμίως, ωθώντας τους δείκτες S&P 500 και FTSE 100 σε νέα υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με την JP Morgan Asset Management "Αν και η ψυχολογία για τις αναδυόμενες Αγορές εξακολούθησε να είναι ιδιαίτερα αρνητική, οι επενδυτές εκμεταλλεύθηκαν τη μαζική εκποίηση του Ιανουαρίου για να τοποθετηθούν και πάλι προσεκτικά σε μετοχές και ομόλογα επιλεγμένων αναδυόμενων Αγορών" αναφέρει ο οίκος.

Επιστροφή στο ΧΑ

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo, στα 14,5 από 11,6 ευρώ δίνει η Eurobank Equities, ενώ διατηρεί σύσταση "hold" για τον τίτλο. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, προχωρά σε αύξηση κατά 4% των εκτιμήσεων για τα EBITDA της εισηγμένης το 2014 και το 2015 κυρίως λόγω υψηλότερων ακαθάριστων περιθωρίων. Για το 2014, η ΑΧΕ προβλέπει αύξηση πωλήσεων 7,2% και καθαρά κέρδη 105 εκατ. ευρώ, 20% υψηλότερα από το guidance της διοίκησης.

Στα 0,73 ευρώ από 0,63 προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για την μετοχή της Alpha Bank, ενώ διατηρεί τη σύσταση "hold". H χρηματιστηριακή μειώνει τις εκτιμήσεις της για τις προβλέψεις της Τράπεζας για το 2014 και το 2015 κατά 13% και 23% αντίστοιχα, λόγω της επίδοσης του ομίλου στο τελευταίο τρίμηνο του 2013. Παράλληλα επισημαίνει πως τα "stress tests" της BlackRock έδειξαν ότι η Τράπεζα έχει το μικρότερο κεφαλαιακό έλλειμμα σε σχέση με τις υπόλοιπες συστημικές Τράπεζες.

Ερχόμενοι στα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο ταμπλώ του Χ.Α. και ξεκινώντας από τον τζίρο, αυτός ενισχύθηκε σε σχέση με την Παρασκευή και διαμορφώθηκε στα 115,8 εκατ. από τα οποία τα 7,7 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΟΠΑΠ), Σε μόλις έξι τίτλους (ΠΕΙΡ, ΟΠΑΠ, ΑΛΦΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΤΕ), το 68% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Όπως προαναφέρθηκε, 20 από τους 25 τίτλους του FTSE25 και πιο συγκεκριμένα οι ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΜΙΓ, ΠΕΙΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ΕΕΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΥΠΡΟ, ΕΧΑΕ, ΙΝΛΟΤ, ΜΟΗ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ, ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, ΣΩΛΚ, ΤΕΝΕΡΓ, ΦΡΙΓΟ και ΦΦΓΚΡΠ, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο.

Επίσης, μέσω των τελικών δημοπρασιών εννέα από τους θεωρούμενους Δεικτοβαρείς τίτλους (ΕΤΕ, ΕΕΕ, ΕΛΠΕ, ΕΥΠΡΟ, ΕΧΑΕ, ΙΝΛΟΤ, ΜΕΤΚ, ΜΥΤΙΛ, ΟΠΑΠ), έκλεισαν στο υψηλό ημέρας.

Ξεκινώντας από το Τραπεζικό ταμπλώ, συνεχίστηκε η κίνηση - ασανσέρ στα Τραπεζικά warrants και από ότι φάνηκε, σήμερα είχε σειρά το θετικό πρόσημο. Έτσι το warrant της Alpha Bank έκλεισε στα 1,47 ευρώ (+3,52%) με συναλλαγές 1699295 τεμ., της Πειραιώς στα 0,89 με κέρδη 3,61% και όγκο 3020955 τεμ., ενώ ο παραστατικός τίτλος της Εθνικής έκλεισε στα 1,15 ευρώ ενισχυμένος κατά 6,48% και διακινώντας 993555 τεμ.

Όσον αφορά τις Δεικτοβαρείς Τραπεζικές μετοχές, ασφαλώς και την καλύτερη τεχνική εικόνα συνεχίζει να έχει η μετοχή της Πειραιώς που "ξαναείδε" κλείσιμο υψηλότερα από το ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 2,00 ευρώ. Αν η εν λόγω περιοχή μετατραπεί από αντίσταση σε στήριξη, μπορεί να ελπίζει σε κίνηση προς τα 2,20 ευρώ.

Όσον αφορά τις Alpha Bank και Εθνική, αν οι αγοραστές επιδείξουν συνέχεια και συνέπεια, οι επόμενη τεχνική αντίσταση εντοπίζεται στα 0,75 ευρώ και 4,00 ευρώ, αντίστοιχα.

Εννοείται ότι η σημερινή συνεδρίαση, άλλαξε εκ νέου την τεχνική εικόνα σε Γενικό Δείκτη και FTSE25, όσον αφορά την απόλυτα βραχυπρόθεσμη τάση, με τις επόμενες αντιστάσεις να εντοπίζονται στις 1400 και 455 μονάδες, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του σχολίου, πέντε τίτλοι του 25αρη έκλεισαν σε νέα υψηλά 52 εβδομάδων και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, σε νέα υψηλά 37 μηνών έκλεισε ο τίτλος του Ελλάκτωρα, με την επόμενη τεχνική αντίσταση να οριοθετείται στα 4,20 ευρώ.

Επόμενη αντίσταση στα 11,20 ευρώ, για τον τίτλο της Motor Oil που έκλεισε σε υψηλά 48 μηνών και επόμενη αντίσταση στα 25,90 ευρώ για την μετοχή του Τιτάνα που κινείται σε υψηλά 53 μηνών.

Σε υψηλά 68 μηνών ο τίτλος της Folli Folllie Group, με την επόμενη, απόλυτα θεωρητική, αντίσταση να εντοπίζεται στα 28,00 ευρώ.

Εντυπωσιακότερος όλων ο τίτλος της ΓΕΚΤΕΡΝΑ που κινείται σε υψηλά 41 μηνών και αν μετατρέψει την αντίσταση των 4,00 ευρώ σε στήριξη, ανοίγει τον δρόμο για κίνηση προς τα 4,40 και 4,66 - 4,70 ευρώ.

Χαμηλότερα του 25αρη, σε νέο ιστορικό υψηλό έκλεισε, μετά την επιστροφή του στο ταμπλώ ο τίτλος της Viohalco, προσπάθησε να αντιδράσει μετά τα συνεχόμενα ιστορικά χαμηλά η μετοχή της Αττικής, αργά αλλά σταθερά έφθασε τις 13 συνεχόμενες θετικές συνεδριάσεις η Autohellas, κινητικότητα σε Fourli και Lamda Development, ενώ σε νέα υψηλά 10ετίας και πλέον έκλεισε ο τίτλος της FHL Κυριακίδης, με τα αποτελέσματα της εταιρείας να αναμένονται με αυξημένο ενδιαφέρον (!)

--ΧΠΑ

Με έντονα ανοδική συνεδρίαση ξεκίνησε η νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα, ενώ εντάθηκαν οι μετακυλίσεις θέσεων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση των συναλλαγών στο συμβόλαιο του δείκτη. Σημαντικά αυξημένες οι συναλλαγές και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (56.724 συμβόλαια).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 40.855 - 22.420 για τον Μάρτιο, 17.011 για τον Απρίλιο, 39 για τον Μάιο, 1.385 για τον Ιούνιο και 0 για τον Σεπτέμβριο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα, 439,75) κινήθηκε μεταξύ 426,75 και 440,75 μονάδων, γυρίζοντας σε μικρή υποτίμηση 0,15%.

Ελάχιστος ο δανεισμός τίτλων (10.000 Ελ. Πετρέλαια, 5.000 Μυτιληναίος), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (2.884), ΔΕΗ (6.696), Alpha Bank (3.514), Εθνική (4.444), Πειραιώς (5.470), Μυτιληναίο (3.889), ΟΠΑΠ (843), MIG (15.843), Ελ. Πετρέλαια (2.057), Intralot (1.037), ΓΕΚ (4.847), ΕΧΑΕ (253), EEE (201), Frigoglass (186), ΕΥΔΑΠ (232), Τέρνα Ενεργειακή (1.808), Eurobank (373), Motor Oil (451), Ελλάκτωρα (491), Μέτκα (205), Σιδενόρ (173), ΟΛΠ (241), Τιτάνα (201).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του δείκτη FTASE υποχώρησε στα επίπεδα του 33%, ενώ η συναλλακτική δραστηριότητα διαμορφώθηκε στα 2.222 δικαιώματα (1.884 calls και 338 puts).

Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν "ανοιχτές" πωλήσεις.

Επίσης δεν αναφέρθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης "ανοιχτών" πωλήσεων.

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (26.408.701 τεμ.), Εθνική (1.768.066 τεμ.), Πειραιώς (10.353.803 τεμ.).

Να σημειωθεί ότι 31.626 συμβόλαια, λήξεως Μαρτίου, δεν έχουν κλείσει, ή δεν έχουν ρολαριστεί θέσεις.

 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v