ΧΑΑ: Τεχνικές λεπτομέρειες διαμορφώνουν την τάση

Η οριακή μεταβολή στην τιμή της μετοχής του ΟΤΕ (στα 15,02 ευρώ) και η διατήρηση των τιμών σε Εθνική και Alpha, αρκούν για να κλείσει ο Γενικός Δείκτης σε επίπεδο που συντηρεί την ανοδική τάση, ώστε να γίνει δυνατή η περαιτέρω εκμετάλλευση ενδεχόμενου θετικού κλεισίματος των ευρωπαϊκών αγορών και της Ν. Υόρκης.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Με την προϋπόθεση ότι οι αγοραστές στη μετοχή της Εθνικής θα είναι αρκετοί για να κρατήσουν την τιμή της στα 19,1 ευρώ και της Alpha στα 13,1 ευρώ, αρκεί οριακή, πλην όμως θετική μεταβολή για τον ΟΤΕ στα 15,02 ευρώ για να κλείσει ο δείκτης σε επίπεδο τέτοιο, που θα συντηρεί τη βραχυπρόθεσμη ανοδική τάση.

Απαιτείται, και το εννοούν αυτό οι αναλυτές, προσέγγιση καθαρά τεχνική προς το ”κλείσιμο” για να διατηρηθεί η τάση, ώστε να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο θετικό κλείσιμο των ευρωπαϊκών αγορών και της Νέας Υόρκης σήμερα.

Για τον FTSE 20 αρκούν ελάχιστες μετατροπές, διακυμάνσεις, ώστε να κλείσει σε επίπεδο που θα επιτρέπει την περαιτέρω ενίσχυση προς τις 1.105 μονάδες, δηλαδή τις 2.160 μονάδες σε επίπεδο Γενικού Δείκτη.

Το θέμα είναι να μην ”διαταραχθεί” η ασθενής αυτή βραχυπρόθεσμη φορά, ώστε να παραμείνουν ενεργοί και εντός παιδειάς τουλάχιστον και αύριο όσα επενδυτικά σχήματα έχουν αναθαρρήσει τις τελευταίες 2 - 3 ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v