ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χαρδούβελης: Δεν έχουμε δει το τέλος της πτώσης

Χαρδούβελης: Δεν έχουμε δει το τέλος της πτώσης

Περισσότερη μεταβλητότητα, περιθώριο πτωτικής κίνησης και στην ελληνική αγορά όπως επίσης περαιτέρω μειώσεις επιτοκίων σε ΗΠΑ - Ευρώπη προβλέπει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος οικονομολόγος της Eurobank, κ. Γκίκας Χαρδούβελης σε συνέντευξή του στην Thomson Financial News.

Κυριακούλης: Τι σχεδιάζει για το 2008

Κυριακούλης: Τι σχεδιάζει για το 2008

Αρκετά καλή χρονιά για την εταιρία χαρακτηρίζει το 2007 ο αντιπρόεδρος της Κυριακούλης, Σπύρος Κυριακούλης, δηλώνοντας παράλληλα ”ανοιχτός” σε μια πιθανή συνεργασία με ξένους επενδυτές. Τι σχολιάζει για την πορεία της μετοχής.

Epsilon Net: Τα οφέλη από εισαγωγή στην ΕΝ.Α.

Epsilon Net: Τα οφέλη από εισαγωγή στην ΕΝ.Α.

Τους μελλοντικούς στόχους αλλά και τις επενδύσεις στις οποίες θα κατευθυνθούν τα αντληθέντα κεφάλαια από την εισαγωγή της Epsilon Net στην ΕΝ.Α. παραθέτει ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, κ. Γιάννης Μίχος. Γιατί επέλεξε την EN.A. και όχι την αντίστοιχη αγορά του Λονδίνου.

Dionic: Άνοδος μεγεθών παρά το δύσκολο 2008

Dionic: Άνοδος μεγεθών παρά το δύσκολο 2008

Tη στρατηγική του ομίλου της Dionic αναλύει ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης, κ. Θωμάς Ρούμπας, δίνοντας μια ”πρόγευση” για το τι θα ακολουθήσει τη χρονιά που ήδη διανύουμε. Τι δηλώνει για την επέκταση στην Κίνα και πού θέτει τον πήχη για τους οικονομικούς στόχους της εισηγμένης.

Κοινή Πλατφόρμα: Μέσω ΧΑΚ, MoU με Ρουμανία

Κοινή Πλατφόρμα: Μέσω ΧΑΚ, MoU με Ρουμανία

Μνημόνιο Συνεργασίας με το Χρηματιστήριο της Ρουμανίας έχει υπογράψει το ΧΑΚ, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο euro2day.gr ο κ. Νώντας Μεταξάς, Γενικός Διευθυντής του Χρηματιστηρίου της Κύπρου, τονίζοντας ότι ανάλογες συμφωνίες κυοφορούνται με Αίγυπτο και Ιορδανία. Τι δήλωσε για το... φλερτ ελλαδικών εταιριών με το ΧΑΚ.

BETANET: Η ”επόμενη μέρα” μετά την αύξηση

H αναδιάρθρωση του χρηματοδοτικού προγράμματος και η μείωση του τραπεζικού δανεισμού αποτελούν μερικές από τις επιδιώξεις της Betanet μετά την αύξηση κεφαλαίου, όπως τονίζει ο κ. Ευάγγελος Ζαβλιάρης, διευθύνων σύμβουλος. Τι δηλώνει για τη βελτιωμένη ρευστότητα, για τις νέες δραστηριότητες αλλά και για την... τιμή της μετοχής.

Η ευκαιρία & τα ισχυρά χαρτιά των τραπεζών

Η τωρινή πιστωτική κρίση δεν δημιουργεί μόνο προβλήματα στις ελληνικές τράπεζες αλλά και ευκαιρίες για εξαγορές στην ευρύτερη γεωγραφική ζώνη, τονίζει σε συνέντευξή του στο euro2day.gr ο κ. Χρήστος Μεγάλου, managing director της Credit Suisse. O κ. Μεγάλου αναφέρεται επίσης στους λόγους για τους οποίους οι ξένοι προτιμούν τις ελληνικές τράπεζες.

Συνέντευξη Βγενόπουλου στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι

Συνέντευξη στο ”Παναθηναϊκό Τριφύλλι” έναντι... αντίστοιχου αιτήματος των Financial Times έδωσε ο αντιπρόεδρος του Marfin Investment Group, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος. Η ...παναθηναϊκή ιστορία του κ. Βγενόπουλου. Γιατί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι επενδυτική ευκαιρία.

Α. Τσόκκος: Τα σχέδια του Mr κυπριακά ξενοδοχεία

Ο Mr 8% των κυπριακών ξενοδοχείων κ. Ανδρέας Τσόκκος μιλά σχετικά με πολλά θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τη μετοχή της κυπριακής εισηγμένης. Tι δηλώνει για τον νόμο απόσυρσης ξενοδοχειακών κλινών, τις υπεραξίες που θα προκύψουν από τις αναθεωρημένες αξίες περιουσιακών στοιχείων.

Cardico: Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν

Αισιόδοξος για τη μελλοντική πορεία της Cardico δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρίας, Ν. Καρδασιλάρης αναλύοντας το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εισηγμένης. Τι δηλώνει για τον περιορισμό κόστους, την αναβαθμισμένη σχέση με τους προμηθευτές του εξωτερικού, τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων, αλλά και μια πιθανή αύξηση κεφαλαίου.

Κ. Ροζακέας:”Δεν νομίζω ότι υπάρχει τιμή για μας”

Κ. Πετρόπουλος: ”Η ανάπτυξη δεν σταματά το 2007”

”Στον Μετοχικό Ακτιβισμό όλοι κερδίζουν”

Kleemann: Το βάρος τώρα στις ξένες αγορές

Τα σχέδια Γκριμάλντι για ΑΝΕΚ - Αδριατική

Σπ. Καπράλος: Η συγκέντρωση ωθεί σε εξαγορές

Προβόπουλος: Κύπρος και Ουκρανία οι άμεσοι στόχοι

Π. Κουννής: Αποδίδει ήδη η συγχώνευση στην Ελλάδα

”Υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανάπτυξης στην κινητή”

FG Europe: Έτος-ορόσημο το 2007

v