Την ευαισθησία των 650 εργαζομένων της επιστράτευσε η Boehringer Ingelheim κατά τη διάρκεια του ετήσιου εσωτερικού εορτασμού της ημέρας καινοτομίας της εταιρείας στο εργοστάσιό της στο Κορωπί.
Η Boehringer Ingelheim προκήρυξε διαγωνισμό φωτογραφίας για τους εργαζομένους της -επιδοτώντας την κάθε φωτογραφία που θα έστελναν με το ποσό των 5 ευρώ, με θέματα που σχετίζονται με τους 3 πυλώνες της αειφορίας της:
- Περισσότερη Υγεία (More Health) -με έμφαση στην καινοτομία.
- Περισσότερη Στήριξη στην Κοινωνία (more Potential) -με έμφαση στις ανθρώπινες κοινότητες και τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα.
- Περισσότερος Πράσινος Πλανήτης (More Green).
Οι εργαζόμενοι απάντησαν στην πρόσκληση αποστέλλοντας φωτογραφίες με τα θέματα που εκείνοι θέλησαν να απαθανατίσουν πάνω στους 3 πυλώνες και να στείλουν το μήνυμά τους για την ασθενοκεντρικότητα, την αειφορία, την καινοτομία και την αγάπη στο περιβάλλον, συγκεντρώνοντας το ποσό των 2.500 ευρώ.
Το ποσό αυτό παρέλαβε η πρόεδρος της Ένωσης Μεταμοσχευμένων Ασθενών Καρδιάς-Πνεύμονα «Η Σκυτάλη» κα Λεβαντή, η οποία είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους εργαζομένους της εταιρείας για τη δική της πορεία ως ασθενής, τη συγκλονιστική εμπειρία-βίωμα της μεταμόσχευσης, την αγωνία (τόσο του ασθενή όσο και της οικογένειάς του) από τη στιγμή της διάγνωσης, τον αγώνα για την εύρεση κατάλληλου δότη, καθώς και τα οικονομικά προβλήματα των ασθενών στην ασφάλεια ζωής -μια πράξη απαραίτητη για όσους υποβάλλονται σε μια τόσο σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Η κα Λεβαντή ενημέρωσε επίσης τους εργαζομένους για τη δράση της Ένωσης «Η Σκυτάλη», για την προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών αυτών.
O Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων «Η Σκυτάλη» ιδρύθηκε το 1991 ως «Σύλλογος Βαρέως Καρδιο-πνευμονοπαθών Aσθενών» από 32 ανθρώπους που είτε είχαν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς ή πνεύμονα είτε έπασχαν από κάποιο είδους βαριάς καρδιο-πνευμονοπάθειας και η μεταμόσχευση ήταν η μόνη επιλογή θεραπείας. Από το 1993 οι ασθενείς του εξωτερικού αποτέλεσαν το πρώτο δυναμικό ασθενών με το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία της η Μονάδα Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς-Πνεύμονα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου ως κέντρο παρακολούθησης μεταμοσχευμένων ασθενών, πριν ξεκινήσει επίσημα τις μεταμοσχεύσεις καρδιάς το 1995. Η πρωταρχική δραστηριότητα και συνεχής μέριμνα του Συλλόγου μέχρι και σήμερα είναι η εξοικείωση της ελληνικής κοινωνίας με την ιδέα της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων.