Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατηρεί τα κέρδη της η Wall

Διατηρεί τα κέρδη της η Wall Street με την υποχώρηση του πετρελαίου και τις επιχειρηματικές ειδήσεις να δίνουν τον τόνο. Aρνητικά τα νέα από τα μακροοικονομικά στοιχεία. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Διατηρεί τα κέρδη της η Wall Street με την υποχώρηση του πετρελαίου και τις επιχειρηματικές ειδήσεις να δίνουν τον τόνο. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Οι επενδυτές αντιδρούν θετικά στην υποχώρηση των πετρελαϊκών τιμών, την λήξη των δικαιωμάτων προαίρεσης αλλά και στις εξαγγελίες Μπους για την ανοικοδόμηση της Νέας Ορλεάνης, υπογραμμίζουν αναλυτές της αγοράς.

Στα εταιρικά νέα, άνοδο καταγράφει η μετοχή της Adobe Systems, μετά την ανακοίνωση ότι σημείωσε κέρδη γ΄ τριμήνου υψηλότερα της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Κέρδη καταγράφει και η Intel, ύστερα από την αναβάθμιση σε ”Neutral” από την Credit Suisse First Boston και την ταυτόχρονη αύξηση της τιμής-στόχου στα 27,5 δολάρια.

Εξάλλου, κέρδη σημειώνει και η μετοχή της JDS κατόπιν της αναβάθμισης σε ”Buy” από την Citigroup.

Αντίθετα αρνητικές είναι οι ενδείξεις από την καταναλωτική εμπιστοσύνη, με τον αντίστοιχο δείκτη του Πανεπιστημίου του Michigan να υποχωρεί στο 76,9 το Σεπτέμβριο.

Στις 10.585 μονάδες κινείται ο Dow Jones με κέρδη 0,25%, ενώ άνοδο 0,08% καταγράφει ο Nasdaq, στις 2.147 μονάδες. Κέρδη 0,24% για τον S&P 500, στις 1.231 μονάδες.

Στο μεταξύ ο FTSE 100 ενισχύθηκε κατά 0,45% στις 5.407 μονάδες, ενώ ο Dax κέρδισε 1,64%, στις 4.986 μονάδες. Κέρδη 0,67% για τον Cac, στις 4.509 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v