Διευρύνονται οι απώλειες στη Wall Street

Διευρύνονται οι απώλειες στη Wall Street, με τις τεχνολογικές μετοχές να αποτελούν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές, ενώ η νέα άνοδος των πετρελαϊκών τιμών να δημιουργεί ανησυχία στους επενδυτές. Κέρδη για Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Διευρύνονται οι απώλειες στη Wall Street, με τις τεχνολογικές μετοχές να αποτελούν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές, ενώ η νέα άνοδος των πετρελαϊκών τιμών να δημιουργεί ανησυχία στους επενδυτές.

Ειδικότερα, πλησίον των 55 δολαρίων ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι πετρελαϊκές τιμές, με αφορμή τις ανησυχίες για την ισορροπία προσφοράς ζήτησης.

Εξάλλου, αναλυτές της αγοράς θέτουν το ερώτημα αν η άνοδος της Πέμπτης αποτελούσε αναστροφή τάσης ή ένα σύντομο διάλειμμα στην υποχώρηση.

Στα εταιρικά νέα, πτώση καταγράφει η μετοχή της Yahoo, μετά την υποβάθμισή της σε ”Sector Perform”, ενώ πτωτικά κινείται και η μετοχή της Intel.

Απώλειες καταγράφει και η SanDisk, με την αγορά να μην βλέπει με καλό μάτι τα μεγέθη α΄ τριμήνου της εισηγμένης

Aντίθετα η Google σημειώνει κέρδη, αφού τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της εταιρίας υπερέβησαν τις προβλέψεις των αναλυτών.

Στις 10.200 μονάδες κινείται ο Dow Jones, με απώλειες 0,18%, ενώ πτώση 0,89% καταγράφει ο Nasdaq, στις 1.944 μονάδες. Πτώση 0,18% σημειώνει ο S&P 500, στις 1.157 μονάδες.

Εν τω μεταξύ, με κέρδη 0,62% έκλεισε τη συνεδρίαση ο FTSE 100, στις 4.849 μονάδες, ενώ κέρδη 0,7% σημείωσε ο Dax, στις 4.223 μονάδες. Άνοδος 0,74% για τον Cac, που ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 3.980 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v