Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι λιανικές πωλήσεις στηρίζουν τη Wall

Οι καλύτερες των αναμενόμενων λιανικές πωλήσεις ενισχύουν οριακά τη Wall παρά τον καταστροφικό σεισμό και τις ανυπολόγιστες ζημιές στην Ιαπωνία. Πτώση για τον ασφαλιστικό κλάδο. Απώλειες στις ευρωαγορές.

Οι καλύτερες των αναμενόμενων λιανικές πωλήσεις ενισχύουν οριακά τη Wall παρά τον καταστροφικό σεισμό και τις ανυπολόγιστες ζημιές στην Ιαπωνία. Πτώση για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Το τσουνάμι που έπληξε σήμερα την Ιαπωνία φαίνεται να μην αγγίζει τη Wall Street, τουλάχιστον στην έναρξη της συνεδρίασης.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,03% στις 11.985 , o S&P ενισχύεται 0,18 % στις 1.297 και ο Nasdaq με άνοδο 0,17% στις 2,705 μονάδες

Το μεγαλύτερο άλμα στους τελευταίους τέσσερις μήνες των λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ, ενισχύουν το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών στη Wall.

Κέρδη 10% για τη μετοχή της Ann Taylor Stores Corp. μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων εταιρικά αποτελέσματα δ' τριμήνου.
 
 Στην Ευρώπη ο δείκτης FTSE υποχωρεί 0,3% στις 5827 μονάδες, ο DAX O,95% στις 6.995 μονάδες και ο CAC 0,71% στις 3935 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v