Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξανεμίστηκαν τα κέρδη της Wall Street

Παρέδωσε τα αρχικά της κέρδη η Wall Street με τον βιομηχανικό κλάδο να αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή, παρά τα θετικά στοιχεία από το μέτωπο της οικονομίας. Κέρδη στις ευρωαγορές.

Παρέδωσε τα αρχικά της κέρδη η Wall Street με τον βιομηχανικό κλάδο να αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή, παρά τα θετικά στοιχεία από την οικονομία. Κέρδη στις ευρωαγορές.

Τα θετικά αποτελέσματα εταιρών όπως η Exxon Mobil και Motorola δεν φαίνεται να μπορούν να κρατήσουν σε θετικό έδαφος τη Wall Street καθώς οι αρνητικές εκτιμήσεις της 3Μ αλλά και η πτώση των Caterpillar και Cisco Systems αντέστρεψαν το κλίμα.

Στον αντίποδα θετικά είναι τα στοιχεία από το μέτωπο της οικονομίας. Ειδικότερα οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε υποχώρησαν κατά 21.000 στις 434.000, ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα ενισχυθούν στις 458.000.

Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν πως ρόλο καταλύτη για την πορεία της Wall θα αποτελέσει η συνεδρίαση της FED την προσεχή εβδομάδα και οι όποιες αποφάσεις λάβει για το δεύτερο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης.

Ο Dow Jones διαμορφώνεται στις 11.107 μονάδες με πτώση 0,18%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί 0,13%, στις 2.500 μονάδες. Οριακή πτώση 0,01% για τον S&P 500, στις 1.180 μονάδες.

Kέρδη καταγράφουν και οι ευρωπαικές αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v