Θετική αντίδραση Wall στα αποτελέσματα Q3

Θετική υποδοχή επιφυλάσσει η Wall Street στις σημερινές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων γ΄τριμήνου, που περιλαμβάνουν κολοσσούς όπως η Boeing και η Morgan Stanley. Μικτή εικόνα στις ευρωαγορές, με βροχή από Q3.

Θετική υποδοχή επιφυλάσσει η Wall Street στις σημερινές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων γ΄τριμήνου, που περιλαμβάνουν κολοσσούς όπως η Boeing και η Morgan Stanley.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,35% στις 11.017 μονάδες, ο S&P 0,38% στις 1.170 μονάδες, ο Nasdaq 0,42% στις 2.445 μονάδες.

Ο Dow Jones Industrial Average υπέστη χθες απώλειες 1,5%, τις μεγαλύτερες από τα τέλη Αυγούστου, εξαιτίας της ξαφνικής αύξησης των κινεζικών επιτοκίων αλλά και των αποτελεσμάτων της Bank of America, που οι αναλυτές φοβούνται ότι είναι πιθανό να υποχρεωθεί να επαναγοράσει επισφαλή στεγαστικά δάνεια.

Στις σημερινές ανακοινώσεις, η Boeing ενισχύεται 2,1% μετά την ανακοίνωση επιστροφής σε κέρδη στο γ΄τρίμηνο μετά τις ζημιές στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Αντιθέτως, η Morgan Stanley υποχωρεί 1,5% μετά την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της.

Η Abbott Laboratories ανακοίνωσε μείωση καθαρών κερδών 40% αλλά αναβάθμισε τους στόχους 2010.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης, θα κοινοποιήσει μεγέθη η eBay.

Η μετοχή της Yahoo που ανακοίνωσε εκτίναξη κερδών αλλά στάσιμες πωλήσεις, ενισχύεται 1,36%.

Με ενδιαφέρον αναμένουν οι επενδυτές την δημοσιοποίηση της έκθεσης της «Φαιάς Βίβλου» με τις εκτιμήσεις και προβλέψεις της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ για την αμερικανική οικονομία.

Μικτή εικόνα επικρατεί στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι αγορές αφομοιώνουν μια μακρά σειρά από επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Ο δείκτης FTSE υποχωρεί ανεπαίσθητα στις 6.702 μονάδες, ο DAX ενισχύεται 0,24% στις 6.506 μονάδες, ενώ ο CAC 0,4% στις 3.822 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v