Νευρικό το κλίμα στη Wall (update)

Νευρικό είναι το κλίμα στην αμερικανική αγορά μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη αλλά και τις μεταπωλήσεις κατοικιών, καθώς εμμένουν οι πιέσεις από τις υψηλές πετρελαϊκές τιμές. Αρνητικό είναι το κλίμα στις ευρωαγορές.

Νευρικό είναι το κλίμα στην αμερικανική αγορά μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη αλλά και τις μεταπωλήσεις κατοικιών, καθώς εμμένουν οι πιέσεις από τις υψηλές πετρελαϊκές τιμές.

Αρνητικό είναι το κλίμα στις ευρωαγορές.

Ειδικότερα, λίγο μετά από την έναρξη της συνεδρίασης ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη, που εμφάνισαν άνοδο στο 93,2 από το 92,9 του Απριλίου.

Οι μεταπωλήσεις κατοικιών αυξήθηκαν 2,5% στα 6,64 εκατ. τον Απρίλιο από τα 6,5 εκατ. τον Μάρτιο, που αποτελεί το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για υποχώρηση στα 6,45 εκατ.

Εξάλλου, το πετρέλαιο διαμορφώνεται στα 41,40 δολάρια το βαρέλι, αφού άγγιξε τα 41,85 δολάρια, ενώ το brent στο Λονδίνο σημειώνει πτώση στα 37,70 δολάρια ανά βαρέλι.

Η Citigroup Smith Barney σε σχόλιά της για την Altria, έκανε λόγο για ”αγοραστική ευκαιρία” ύστερα από τις υψηλές απώλειες των συνεδριάσεων της Παρασκευής και της Δευτέρας. Σύσταση ”buy” έδωσε και η Deutsche Bank για την εταιρία.

Στις 9934,81 μονάδες διαμορφώνεται ο Dow Jones με απώλειες 0,25%, ο Nasdaq υποχωρεί 0,29% στις 1916,93 μονάδες, ενώ και ο S&P σημειώνει πτώση 0,24% στις 1092,73 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v