Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύονται τα κέρδη στη Wall μετά τη FED

Αντιδρά θετικά μετά το «ξεπούλημα» της προηγούμενης συνεδρίασης η Wall, με κέρδη σε τεχνολογία, κατασκευές και τράπεζες. Ενισχύονται τα κέρδη στην αμερικανική αγορά μετά την απόφαση της FED να διατηρήσει σταθερά τα επιτόκια.

Αντιδρά θετικά μετά το «ξεπούλημα» της προηγούμενης συνεδρίασης η Wall, με κέρδη σε τεχνολογία, κατασκευές και τράπεζες. Διατηρεί τα κέρδη η αμερικανική αγορά μετά την απόφαση της FED να διατηρήσει σταθερά τα επιτόκια.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 1,16% στις 9.354 μονάδες, ο S&P 1,18% στις 1005 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κερδίζει 1,48% στις 2.001 μονάδες.

Η Applied Materials ενισχύεται 4,54% κατόπιν αναβάθμισης από την Morgan Stanley, ενώ η Toll Brothers κερδίζει 10,6% μετά την ανακοίνωση αύξησης των κατασκευαστικών συμβολαίων στο γ’ τρίμηνο.

Θετικά αντιδρά η Macy's (+3%) στην ανακοίνωση καλύτερων των αναμενόμενων αποτελεσμάτων τριμήνου.

Η απόφαση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ να διατηρήσει σταθερά τα επιτόκια ενίσχυσε την ανοδική τάση της Wall. 

Τις ευρωπαϊκές συνεδριάσεις επιβάρυναν αρχικώς τα αποτελέσματα της Nestle και της ING, αλλά τελικώς οι δείκτες έκλεισαν θετικά, αντλώντας στήριξη από άλλες ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, όπως της Ε.ΟΝ, αλλά και τα εύρωστα κέρδη της Wall Street στις πρώτες ώρες των συναλλαγών. Ο δείκτης FTSE έκλεισε 1,04% υψηλότερα, ο DAX 1,22%, ενώ ο CAC 1,48%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v