Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερη διορθωτική συνεδρίαση στη Wall

Πτώση εμφανίζει η Wall επί δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, σε περιβάλλον διορθωτικό μετά τα κέρδη των τελευταίων εβδομάδων. Στην Fed επικεντρώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον. Πιέσεις στις ευρωαγορές.

Πτώση εμφανίζει η Wall επί δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, σε περιβάλλον διορθωτικό μετά τα κέρδη των τελευταίων εβδομάδων.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,81% στις 9.262 μονάδες, ο S&P 0,81% στις 998 μονάδες, ο Nasdaq 0,92% στις 1.973 μονάδες.

Ο S&P 500 έχει ανακάμψει 50% και πλέον από τα χαμηλά του Μαρτίου, με ένα μικρό διάλειμμα πωλήσεων στα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην διήμερη συνεδρίαση της Federal Reserve, για τον καθορισμό της πιστωτικής πολιτικής, που ολοκληρώνεται αύριο. Η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ αναμένεται να κρατήσει σταθερά τα επιτόκια στα τρέχοντα, μηδενικά επίπεδα, και να σηματοδοτήσει ότι δεν προτίθεται να αναιρέσει σύντομα την πολιτική διοχέτευσης ρευστότητας στις πιστωτικές αγορές.

Από το στατιστικό μέτωπο, ανακοινώθηκε σήμερα μεγάλη αύξηση 6,4% της παραγωγικότητας κατά το β΄τρίμηνο.

Από το μέτωπο των εταιρικών ανακοινώσεων, η Fluor Corp. ενισχύεται μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων β΄τριμήνου, ενώ τα μεγέθη της χρήσης ανακοινώνουν επίσης σήμερα οι εταιρίες Lions Gate Entertainment, Celadon Group, Western Gas Partners.

Μικτή σταθεροποιητική εικόνα εμφανίζουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ οι περισσότερες ασιατικές αγορές έκλεισαν σε υψηλότερα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v