Τεχνολογικού rebound συνέχειας στη Wall (update)

Τα θετικά αποτελέσματα εταιριών του τεχνολογικού κυρίως κλάδου, βοηθούν στη διαμόρφωση ανοδικού κλίματος στη Wall Street, με τους επενδυτές να ”ξεχνούν” τις ανησυχίες για τα επιτόκια. Υψηλά κέρδη και στην Ευρώπη.

Τα θετικά αποτελέσματα εταιριών του τεχνολογικού κυρίως κλάδου, βοηθούν στη διαμόρφωση ανοδικού κλίματος στη Wall Street, με τους επενδυτές να ”ξεχνούν” τις ανησυχίες για τα επιτόκια.

Υψηλά κέρδη και στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, αποτελέσματα που ανταποκρίθηκαν ή υπερέβησαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ανακοίνωσαν οι AIG, Caterpillar και Merck, ενώ Boeing αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα έτους.

Εξάλλου, η eBay σημειώνει άνοδο υψηλότερη του 5%, ύστερα από την ανακοίνωση αύξησης των κερδών και εσόδων του τριμήνου, σε σχέση με πέρυσι.

Αντίστοιχα, στο μακροοικονομικό μέτωπο, ο αριθμός των αιτήσεων παροχής επιδομάτων ανεργίας στη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι τις 17 Απριλίου, υποχώρησε κατά 9.000 στις 353.000.

Οι αναλυτές περίμεναν υποχώρηση του αριθμού στις 340.000. Εξάλλου, ο δείκτης τιμών παραγωγού σημείωσε άνοδο 0,5% το Μάρτιο, έναντι 0,3% που περίμεναν οι αναλυτές.

Πιέσεις δέχεται ο τεχνολογικός κλάδος από την πτώση των μετοχών των KLA-Tencor και Juniper Networks.

O Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,95% στις 10415,64 μονάδες, ο Nasdaq καταγράφει κέρδη 1,26% στις 2020,80 μονάδες, ενώ και ο S&P καταγράφει άνοδο 0,95% στις 1134,77 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v