Πιέσεις στη Wall μετά τα χθεσινά κέρδη (update)

Πιέσεις δέχεται η Wall μετά τα χθεσινά κέρδη, ενώ επιχειρεί, παράλληλα, να αφομοιώσει τα θετικά στοιχεία για τις πωλήσεις λιανικής αλλά και τα εξίσου θετικά αποτελέσματα των Merrill Lynch και J&J, εν όψει της ανακοίνωση του τριμήνου από την Intel. ”Κρατά” τα κέρδη η Ευρώπη.

Πιέσεις δέχεται η αμερικανική αγορά μετά τα χθεσινά κέρδη, ενώ επιχειρεί, παράλληλα, να αφομοιώσει τα θετικά στοιχεία για τις πωλήσεις λιανικής αλλά και τα εξίσου θετικά αποτελέσματα των Merrill Lynch και J&J, εν όψει της ανακοίνωση του τριμήνου από την Intel μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

”Κρατά” τα κέρδη η Ευρώπη.

Ειδικότερα, η Merrill Lynch ανακοίνωσε διπλασιασμό κερδών για το πρώτο τρίμηνο χρήσης, υπερβαίνοντας μάλιστα και τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Αντίστοιχα θετικά ήταν και τα αποτελέσματα της φαρμακευτικής Johnson & Johnson, καταγράφοντας κέρδη ύψους 83 σεντς ανά μετοχή στο α΄ τρίμηνο, έναντι των εκτιμήσεων που έκαναν λόγο για 80, και τς αντίστοιχης περιόδου πέρυσι (69 σεντς ανά μετοχή).

Εξάλλου, οι πωλήσεις λιανικής το Μάρτιο σημείωσαν άνοδο 1,8%, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που περίμεναν άνοδο 0,7%

Υψηλότερα των προσδοκιών ήταν και τα αποτελέσματα της κατασκευάστριας εταιρίας επεξεργαστών, Novellus System, με τη μετοχή της να ενισχύεται περί το 2%.

Ο Dow Jones υποχωρεί 0,32% στις 10481,0 μονάδες, κατά 0,64% σημειώνει πτώση ο Nasdaq στις 2052,17 μονάδες, ενώ και ο S&P καταγράφει απώλειες περί το 0,44% στις 1140,19 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v